Väänänen, Toikka ja Ronkainen jatkavat futsaljoukkueen mukana

Pohjapelaajan paikalla viihtyvä Vili-Petteri Väänänen oli menneen kauden kevät puoliskolla isossa roolissa siinä, että Taivaansiniset lopulta säilytti sarjapaikkansa Ykkösessa. Vili toi lisää ratkaisuvoimaa hyökkäyspäähän summaten mukavat tehot, 8+1 yhdeksään peliin. Fyysistä peliä rakastava Vili jykevöitti myös puolustuspelaamista. Tästä kertoo omaa kieltään voitettujen kaksinkamppailuiden määrä pelikentällä. Tilastojen mukaan Vili voitti kaksinkamppailut 92% varmuudella.
Eetu Toikka tuo haastovoimaa laidalle, uskomattoman tasapainon omaava pelimies pelasi viime kaudella yhteensä 18 ottelua tehden niissä neljä maalia. Eetu tuo vasemmalla jalallaan monipuolisuutta erikoistilanteisiin. Loppukausi meni miehellä sivussa harjoituksissa sattuneen polvivamman vuoksi. Onneksi kuntoutuminen on edennyt sen verran mallikkaasti, että ’romua’ nosteltiin jo menneen viikon keskiviikkona Urkan punttisalilla.
Santeri Ronkainen tuli joulukuussa joukkueen mukaan saavuttuaan takaisin Joensuuhun Italian Leccessä vietetyn futsal- ja viiniopintomatkan päätyttyä. Viidessätoista ottelussa syntyi tehot 1+1. Santeri tuo joukkueeseen mukavasti fyysisyyttä ja puolustuspelin erikoisosaamista. Painava laukaus on miehen tavamerkki. Niin pivot kuin laitapelaajan rooli sopii joukkueen viiniasiantuntijalle.
Kasassa on nyt siis seitsemän pelaaja sopimusta: Joonas Eskman (2022), Juha-Matti Ryynänen (2023), Henri Pupaza (2023), Aleksandr Antropov(2023), Vili-Petteri Väänänen(2022), Eetu Toikka (2022) ja Santeri Ronkainen (2022).
Ensi viikolla julkaistaan lisää sopimuksia.