|

Taivaansiniset voittoon kauden avauksessa!

Taival Futsalin Ykkösessä alkoi voitokkaasti, kun vieraat Torniosta kaatuivat lukemin 2-1 (1-1). Poikkeuksellisesti Rantakylän Urheiluhallissa pelattua ottelua seurasi lehtereiltä mukavat 86 katsojaa. River lähti otteluun sovitun varovaisesti ja se näkyi ensimmäisen jakson alussa, maalipaikoilla ei juhlittu.

Lue lisää
|

Futsal Ykkönen – kausiennakko

Kahden Kakkosessa vietetyn kauden jälkeen on Taivaansinisillä edessä paluu Ykköseen. Joukkueella on tällä hetkellä sopimus 18 pelaajan kanssa ja joukkue kasassa. Kausiennakossa lisäätietoa tulevan kauden pelaajistosta ja vastustajista.

Lue lisää
|

Uusi kasvo mukaan – Jaakko Nissilä

Futsaljoukkue on kiinnittänyt jalkapallokentälle Taivaansinisiin täksi kesäksi siirtyneen Jaakko Nissilän tulevaksi talveksi. Hänellä on mielenkiintoinen futsaltausta Tampereen ajoilta ja tällä kaudella Jaakko pääsee tosissaan mittaamaan tasoaan.

Lue lisää
|

Naakan hattutemppu liikaa SaPa:lle

Taivaansiniset ottivat kolmannen voittonsa putkeen, kun SaPa kaatui lukemin 4-1 (1-1). Pääarkkitehtinä ottelussa toimi kapteeni Eero Naakka, joka viimeisteli ottelussa kolme maalia. Kauden viimeinen ottelu pelataan viikon päästä ja siinä on panosta, sillä sijoitus voi olla jotain väliltä 1.-4.

Lue lisää
|

Jalkapallokauden viimeinen kotiottelu lauantaina

SC Riverball pelaa lauantaina viimeisen kotiottelunsa tämän kauden osalta, kun klo 15 Keskuskentällä vierailee Savon Pallo Pieksämäeltä. Riveri haluaa jatkaa ottelussa tappiottoman syyskierroksen putkeaan. Otteluun on vapaapääsy ja siitä on hyvä jatkaa esimerkiksi JoMa:n matsiin toiselle jaksolle, mikäli sattui ostamaan lipun ajoissa.

Lue lisää
|

Hokkanen mukaan futsaljoukkueeseen

Futsaljoukkue vahvistuu kauden kynnyksellä, kun seura on tehnyt sopimuksen Jesper Hokkasen kanssa. Lisää sopimusuutisia on luvassa vielä ennen kauden alkua. Tummiakin pilviä joukkueen yllä on, sillä muutama pelaaja tulee luultavasti missaamaan kauden alun loukkaantumisten takia.

Lue lisää
|

Riveri ylivoimainen KuKi:a vastaan

Sunnuntain kärkipään kamppailu KuKi:a vastaan tarjosi paljon nähtävää kuopiolaisille - ainakin Taivaansinisten kuusi maalia. Ottelussa voittajasta ei lopulta ollut mitään epäselvyyttä, kun Riveri paukutti maaleja liukuhihnalta. Lopputulos 0-6 (0-2).

Lue lisää