|

Otteluraportti: River ja KuKi pistejakoon

SC Riverball kohtasi kauden seitsemännessä Kolmosen kamppailussaan lauantaina Joensuun keskuskentällä kuopiolaisen Kurkimäen Kisan. Kuuma keli vaikutti joukkueiden pelaamiseen, ottelun tempon pysyessä rauhallisena. Molemmilla joukkueilla oli paikat iskeä pelissä osumia, mutta viimeistely tökki, ja näin ollen pisteet jaettiin maalittomalla 0-0 -tuloksella.

Lue lisää
|

Otteluraportti: Viikonlopun saldona voitto ja tappio

Viikonloppuna SC Riverballilta oli tulessa niin ykkös- kuin kakkosjoukkue; SC Riverball kohtasi sunnuntaina Jyväskylässä JPS:n ja River/2 pelasi lauantaina Ylämyllyllä Yllätystä vastaan. Kakkosjoukkue otti kauden toisen voiton yhtä monesta Viitosen matsista varsin helposti, sillä loppulukemat kirjattiin 0-5. Sen sijaan seuran edustusjoukkue menetti 0-2 -johtonsa Keski-Suomessa viimeisen 20 minuutin aikana, ja näin ollen JPS piti kolme pistettä Jyväskylässä 3-2 -lukemin.

Lue lisää
|

Otteluennakko: Kolmosta ja Viitosta viikonloppuna

Sekä SC Riverball että SC Riverball/2 pelaavat sarjaottelun tulevana viikonloppuna. Ykkösjoukkue kohtaa sunnuntaina vierasmatsissa Jyväskylän Seudun Palloseuran Jyväskylässä, kun kakkosjoukkue mittelee paremmuudesta lauantaina Yllätystä vastaan Ylämyllyllä. Loukkaantumisista ja muista poissaoloista johtuen osa Riverin pelaajista on kokoonpanossa molemmissa kamppailuissa.

Lue lisää