Väänänen jatkaa Taivaansinisissä myös ensi kesänä

Väänänen jatkaa Taivaansinisissä myös ensi kesänä

Yläloppusarja on vielä kesken, mutta ensi kesääkin on vähitellen alettu miettimään. Riveri ja kokenut Vili Väänänen ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka on ehdottomasti Taivaansinisille mieluisa uutinen. Jatkosopimusneuvotteluja aloitellaan vähitellen nykyisen koplan kanssa ja ne jatkuvat syyskuukausina aktiivisena.

 

Vili Väänänen (s. 1991) on meneillään olevan kauden ajan ollut itse varmuus Riverin puolustuksessa, eikä keltaisia korttejakaan ole mies nähnyt kuin neljästi tähän mennessä. Hieman yllättäen vahvan vasurin omaava lahtelainen on tänä kesänä heilutellut myös maaliverkkoja ahkerasti niin treeneissä kuin otteluissakin. Kauden maalimäärä on Vilillä jo kolme, kun aiempina kausina mies on Riverissä tehnyt vain kaksi maalia. Kaikkiaan miehellä on nyt kasassa Taivaansinisissä 150 ottelua, 5 maalia ja 48 varoitusta.

 

Aktiivisen treenaamisen lisäksi Väänänen tunnetaan seurassa aktiivisena puuhamiehenä. Johtokunnan jäsenyyden lisäksi Vili on aina valmis talkoisiin, paikalla treeneissä ensimmäisten joukossa pumppailemassa palloja sekä ei koskaan lopeta pelaamista pikkuvammojen vuoksi. Näillä ominaisuuksilla varustettu pelimies olisi varmasti tervetullut moneen muuhunkin seuraan!

 

Ottelut jatkuvat perjantaina FC Blackbirdiä vastaan Mehtimäellä. Vilikin on tuolloin pelikieltonsa lusinut ja mukana meiningeissä. Tervetuloa seuraamaan matsia!