TPK-ottelun raportti

Taistelu ei riittänyt

Futsalin Ykkösen SC Riverballin kotiottelu Turun Pallokerhoa vastaan oli toisinto viime kotiotteluista. Alussa parin maalin johto ja lopuksi maalin tappio.

Taivaansiniset saivat  lentävän lähdon ottelun avausjaksolla, sillä tulostaululla oli 2-0 kotijohto neljän pelatun minuutin jälkeen. Ottelun avausmaali oli komea Riku Kareisen pommi yläpesään Dimitri Klimovin antamasta kulmasta. Pessi Suonpää teki 2-0 johdon Ville Homasen esityöstä. TPK ei tappioasemasta  masentunut vaan otti pelin ohjat käsiin. Ansaittu kavennus tuli jakson puolivälissä. Tauolle mentiin 2-1 kotijohdossa.

Toinen jakso alkoi Riverille synkästi kun TPK tasoitti jakson avausminuutilla. Ville Homanen huudatti kotiyleisöä viemäällä Taivaansiniset 3-2 johtoon Dimitri Klimovin antamasta kulmasta. Riemua kesti pari minuuttia, kun turkulaiset tasoittivat. TPK siirtyi 4-3 johtoon jakson puolivälissä maalinetu hässäkän seurauksena. Jakson lopulla River haki tasoitusta mutta turkulaisten tarkka puolustuspeli esti lisämaalien tulon. Pisteet Turkuun maalein 4-3.

TPK hallitsi ottelua ja pystyi rakentamaan hyökkäyksensä kotijoukkuetta paremmin. Taivaansinisillä oli vaikeuksia murtautua vieraiden maalille ja laukaukset kohti maalia olivat vähissä. Kotijoukkueen pelaajat taistelivat läpi ottelun mallikkaasti mutta palkintoa pisteiden muodossa ei tullut.

Vieraiden parhaana palkittiin Mikael Sibakov ja kotijoukkueesta Ville Homanen.

SC Riverballin seuraava ottelu on ensi lauantaina Helsigissä Zenithin vieraana.

SC RIVERBALL-TPK  3-4 (2-1)

1-0  Riku Kareinen (Dimitri Klimov)

2-0  Pessi Suonpää (Ville Homanen)

2-1  Samuel Sibakov (Mikael Sibakov)

2-2  Mikael Sibakov (Samuel Sibakov)

3-2  Ville Homanen  (Dimitri Klimov)

3-3  Miika Mendolin ( Kari-Pekka Koivunen)

3-4  Kari-Pekka Koivunen (Mikael Sibakov)