TP-49 saapuu urheilutalolle.

SC Riverballin kamppailut Miesten Futsal-Ykkösessä jatkuvat kotiottelulla TP-49 vastaan Joensuun urheilutalolla huomenna lauantaina 29.10. klo. 14.00.

 

Riverin kausi alkoi kotivoitolla EBK:sta, mutta sen jälkeen vieraskiertueelta ei pistetili ole karttunut. Seuraavaksi joukkue pääsee astelemaan kotiluolassa TP-49:ää vastaan ja tuosta ottelusta joukkue hakee täyttä kolmea pistettä. Joukkueen uusista kasvoista tähän kauteen tullut Eemi Porento odottaa peliä malttamattomana. ”Hyvillä fiiliksillä kohti ottelua. Taas päästään painimaan täällä kotiareenalla ja sitä kautta haetaan momenttumia otteluun.” Porento avaa. Mollivoittoisen vieraskiertueen jälkeen joukkue on käynyt kehityskohteet lävitse treeneissä ja on valmis haastamaan vastustajan huomisessa ottelussa. ”Ollaan käyty läpi pelikohtia, mistä meitä on rokotettu ja millä tavalla ne pystyttäisiin puolustamaan paremmin. Omia kuvioita on myös hiottu, että pelejä pystyttäisiin voittamaan.” Porento jatkaa. Edellisessä ottelussa maalitilin avannut Porento ei paljoa enää tuota ottelua muistele ja on myös varsin vähäsanainen oman joukkueen pelaajatilanteesta. ” Viime pelistä ei paljon käteen (maalin lisäksi) jäänyt. Ite oltais voitu tehdä enemmän ja päästää vähemmän. Huomenna meillä on laaja rosteri käytössä.” Porento sanoo ympäripyöreästi. Halloween teeman mukaisesti Porennolta kysyttiin, että onko luvassa karkkia vai kepposia, niin vastaus tuli selkeästi. ”Kepposia.” Porento päättää.

 

Eemi Porento odottaa innolla huomista ottelua.

Huomenna lauantaina siis urheilutalolla ottelu starttaa klo. 14.00. RiverCáfe palvelee totuttuun tapaan. Otteluun pääsymaksu 5€ ja mahdollisuus ostaa myös kausikortti, jolla hintaa 30€. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!