Taivaansinisten kakkosjoukkue tasapeliin Raikun kanssa

Taivaansinisten, tai tässä tapauksessa mustien, toinen ottelu viikonlopun aikana päättyi 1-1 (0-0) tulokseen Raikun kanssa. Väsynyt Riverlauma oli oikeastaan hätää kärsimässä ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella jaksolla peli hieman parantui. Eilinen ottelu Eloa vastaan näkyi liikkeen puuttumisena ja näin tylsähkössä ottelussa lopulta tasattiin pisteet maalivahti Joonas Eskmanin ollessa huippuvireessä.

Raiku Rautavaaralta tarjosi hyvän vastustajan Riverille päivän ottelussa. Eloon verrattuna täysin eri tavalla pelannut vastustaja olikin ensimmäisellä jaksolla selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ja vain Eskmanin hyvät torjunnat pitivät pelin tasaisena. Kotijoukkuekin pääsi muutaman kerran hyvään maalipaikkaan, mutta tolppaa lähemmäs ei ensimmäisellä jaksolla päästy.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueelta paljon pirteämmin. Kopissa oli painotettu liikkeen lisäämistä pallottomana ja peli-ilme paranikin selvästi toisella jaksolla. Maalipaikkoihin päästiin varsin useasti, mutta laukaukset jäivät puuttumaan lähes kokonaan. Kuljettamalla maalia on vaikea tässäkin pelissä tehdä. Toisen puoliajan puolessa välissä Riveri sai vapaapotkun maukkaasta paikasta ja käytti tilanteen hyödykseen. Jaakko Nissilä pamautti pallon vapaapotkusta suoraan yläkulmaan, eikä vastustajan maalivahdilla Niko Kuosmasella ollut mitään jakoja tilanteessa. Kolmisen minuuttia myöhemmin Raiku pääsi hyökkäämään kolmella yhtä vastaan ja lopulta pallo ajautui häslingin päätteeksi Olli Korhoselle, joka siirsi pelivälineen maaliin selällään liukuen. Tilanteessa maalin edessä oli pötköttelemässä kaksi Raikun pelaajaa sekä Riverin maalivahti. Pelin lopussa molemmat joukkueet yrittivät vielä saada maalia aikaiseksi, mutta kovin vaarallisille paikoille ei päästy.

Ottelu oli kokonaisuutena varmasti varsin tylsä, johon vaikutti eilinen ottelu, muutama alkulämmittelyssä revähtänyt reisi ja sekava pelityyli. Kuitenkin viikonlopulta saalistettiin neljä pistettä, johon on syytä olla tyytyväinen. Raiku aikoi laittaa ottelun myös omalle YouTube-kanavalleen, joten sieltä voi kytätä parhaita paloja ottleusta. Seuraavan kerran SC Riverball/2 on tulessa ensi viikon sunnuntaina 21.1. klo 15.30, kun vastaan Areenalle saapuu LiPa Kuopiosta.