Taivaansiniset PAVE:n kimppuun

Taivaansiniset PAVE:n kimppuun

SC Riverball jatkaa otteluitaan Kolmosessa lauantaina 7.9., kun se kohtaa kotikentällään PAVE:n Iisalmesta. Kevätkierroksella tasainen ottelu Iisalmessa päättyi Riverin 1-3 (0-1) voittoon. Kovassa syysvireessä oleva PAVE tulee varmasti olemaan jälleen hankala vastus.

 

Riveri kävi viikko sitten Jyväskylässä häviämässä selkein numeroin sarjakärki Blackbirdille. Nyt olisi aika kääntää taas kurssia ja napata tärkeät kolme pistettä kolmannen sijan taistelussa. Kokoonpano edellisessä ottelussa oli kapeahko, mutta nyt jalkeille saadaan laajempi rinki. Työ- ja vapaa-ajan esteiden vuoksi poissa kuitenkin on jälleen liuta pelaajia, kun maalivahdit Antti Jäntti ja Anton Lindberg sekä kenttäpelaajat Perttu RytivaaraMiko Parikka, Eemi Porento, Eetu Toikka ja Oskari Ylikoski ovat sivussa. Lisäksi syksyn aikana muutama pelaaja on vaihtanut maisemia. Tästäkin huolimatta kokoonpano on laadukas ja vaihtoehtoja on käytettävissä laajalti. Iloisia uutisiakin pelaajarintamalla on, sillä Iiro Porkka palaa kokoonpanoon pitkästä aikaa armeijan harmaista.

 

Riveri on henkisesti valmistautunut viikon tulevaa ottelua varten. PAVE tiedetään fyysiseksi joukkueeksi, joka pelaa omilla vahvuuksillaan ja panostaa erikoistilanteisiin. Näitä on pyritty painottamaan viikon treeneissä ja kotijoukkueen leirissä uskotaan vahvasti omaan tekemiseen. Perusideana on tietysti pelata omalla pelityylillä, mutta tiettyjä asioita muokataan vastustajan mukaan. Iisalmelaisten kokoonpanossa on kokeneita ja taitavia pelimiehiä, joten Nelosesta noussut porukka on todellakin nykyään Kolmosen tasoinen jengi. Muutamat tähtipelaajat, Tuomas Halonen ja Aleksi Hartikainen etunenässä, ovat piiskanneet joukkueen hurjaan syysvireeseen. PAVE on pelannut tappioitta viimeiset seitsemän otteluaan voittaen niistä viisi. Tappiottomien otteluiden putki on nostanut joukkueen sarjan viimeiseltä sijalta tasaisen sarjan seitsemänneksi, vain kuusi pistettä kolmantena olevan Riverin taakse. Tämä tarkoittaa sitä, että kamppailu kolmannesta sijasta tulee kiristymään entisestään loppukaudesta. Ottelu on siis kummallekin joukkueelle äärimmäisen tärkeä. Sarjan kolmantena ja kahdeksantena olevan joukkueen, ToU:n, piste-ero on vain tuo edellä mainittu kuusi pistettä.

 

Tervetuloa kannustamaan Riveri voittoon Joensuun keskuskentälle lauantaina 7.9.2019 klo 17.30. RiverCafé palvelee tuttuun tapaan ja maksuvälineenä käy pankkikortti ja käteinen.