SC Riverball jatkaa Euroopan kiertämistä

SC Riverball jatkaa Euroopan kiertämistä

Riverin jalkapallojoukkue jatkaa perinteikkäitä ulkomaan leirityksiään tulevanakin keväänä. Tällä kertaa matkakohteena on Itävallan pääkaupunki Wien, joka on valmiina hurmaamaan taivaansiniset sankarit oopperakultturilla ja sacherkakuillaan. Reissulle lähdetään pääsiäisen tietämillä.

 

Riveri on jo kolmena aikaisempana kautena hionut pelikuvioitaan ja joukkuehenkeään ulkomaan leirityksellä. Sama suunnitelma on myös tulevalle kesälle, kun matkakohteeksi on varmistunut Itävallan pääkaupunki Wien. Viime kaudella vierailu 3,6 miljoonan asukkaan Berliiniin sujui hienosti, joten tällä kertaa suunnaksi valikoitui hieman maltillisempi 1,9 miljoonan asukkaan kaupunki. Joukkue tulee matkan aikana pelaamaan yhden kansainvälisen ystävyysottelun sekä harrastamaan monipuolisesti hyötyliikuntaa tutustumalla kaupungin kulttuuritarjontaan. Matkan tarkka ajankohta on torstaista sunnuntaihin 9.-12.4.2020.

 

Itse ottelun ajankohta ja vastustaja on vielä avoimena, mutta neuvottelut joukkueiden kanssa ovat niin pitkällä, että matkalle lähtö on jo varmaa. Taivaansiniset ovat keskustelleet Wienin alueella vaikuttavien seurojen kanssa useammalta sarjatasolta. Joukkueet ovat varsin innostuneina vastailleet Riverin lähettämiin viesteihin Wiener Liga:n (meikäläisittäin Kolmonen), 2. Landesliga:n (Nelonen) ja Oberliga:n (Viitonen) osalta ja vastustaja selvinneekin lähipäivinä. Tasoerosta on tässä vaiheessa tietysti hankala sanoa mitään, mutta alustavien tiedustelujen pohjalta joukkueiden budjetit liikkuvat Wiener Liga:n miljoonasta Oberliga:n muutamaan kymppitonniin. Tämä haarukka sopii mainiosti myös Riverille. Seura tiedottaa asiasta lisää, kunhan vastustaja selviää.

 

Harjoituskausi kotimaisemissa jatkuu vielä kolmen harjoituksen muodossa, kun Areenassa treenataan ennen joulutauolle jäämistä maanantaina 9. sekä 16.12. ja keskiviikkona 18.12. Uusi vuosi aloitetaan Rantakylässä 6.1. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin entisen pelipaidan väriin katsomatta.

 

YHTEYSTIEDOT