Sarjakärki saapuu Urheilutalolle

SC Riverball kohtaa lauantaina 22.1.2022 klo 15 alkavassa miesten Futsal-Ykkösen ottelussa sarjakärki FC Kiiston. Riverball pyrkii jatkamaan hyvin alkanutta vuotta 2022 ja lähtee tosissaan haastamaan sarjassa toistaiseksi vain yhden tasapelin kärsinyttä vierailiaa FC Kiistoa.

 

SC Riverball saalisti viime viikolla peräti 6 pistettä tuplapeli vierasreissulta. Joukkueessa vallitsee tälle hetkellä hyvä ilmapiiri ja kilpailu pelipaikoista on äärimmäisen kova. Treenit ovat olleet laadukkaita ja tekemisen meininki on parantunut huomattavasti kauden alusta ja se on näkynyt nyt peleissä, mikä ilahduttaa päävalmentaja Juha-Matti Ryynästä. Tulevaan otteluun on Riverillä käytettävissä lähestulkoon kaikki pelaajat. ”Muutamalla pelaajalla on pieniä loukkaantumisia, mutta täysi kokoonpano saadaan huomiseksi.” Ryynänen sanoo Ravintola Aihossa kuvatussa live-ennakossa. Kotijoukkueen tehomiehet ovat olleet alkukaudella Tuomas Pulkkinen (8+4), joukkueen kapteeni Dimitri Klimov (6+5) ja Vili Väänänen (5+6).

 

FC Kiisto on ollut kiistatta sarjan paras joukkue. Joukkue on raapinut 11 ottelusta peräti 10 voittoa ja vain 1 on päättynyt tasapeliin. Maaleja joukkue on mättänyt peräti 47, joten tulivoimaa joukkueesta löytyy. Matias Träsbäck johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä 16 tehdyllä maalilla ja onkin koko sarjan pistepörssin ykkösenä tällä hetkellä yhteensä 20 pisteellä. Jotain kertoo myös, että herra on valittu peräti 8 kertaa ottelun parhaaksi pelaajaksi. Matiasta on hyvin säestänyt Nicolas Tuisku 12 maalillaan ja kahdella syötöllään. Kotijoukkue saa olla hereillä näiden herrojen kanssa, mikäli mielii napata ottelusta täydet 3 pistettä.

 

SC Riverball on kerännyt pelaamastaan 11 ottelusta 16 pistettä ja on tällä hetkellä äärimmäisen tasaisessa sarjassa sijalla 7. Huomiseen kamppailuun joukkue lähtee vain voitto mielessä ja päävalmentaja Ryynäselläkin on vahva veikkaus ottelun lopputuloksesta. ”3-1”, Ryynänen sanoo ilmekään värähtämättä. Koronatilanteen vallitessa yleisöä otteluun voidaan ottaa 20 ensimmäistä, mutta ketkä eivät mahdu otteluun sisälle, niin heille Sanomalehti Karjalainen välittää ottelun selostettuna. Ottelu alkaa lauantaina 22.1.2022 klo 15 ja paikkana Joensuun Urheilutalo. Otteluisäntänä Europress. Tervetuloa.