Sarja alkaa tänään Iisalmessa

SC Riverball aloittaa Kolmosen kautensa Iisalmessa, missä vastaan asettuu PK-37. Ottelu alkaa klo 18.30 Kankaan tekonurmella. Lisäksi eilen arvottiin Suomen Cupin seuraava kierros, jossa Taivaansinisille vastaan astuu Ykkösen MP Mikkelistä.

 

Kesän Kolmonen alkaa tänään Iisalmessa Pk-37:ää vastaan. Kotijoukkue on nuorentunut entisestään viime kaudesta, mutta sarjakauden kynnyksellä joukkueeseen on saatu vielä taitoa ja kokemusta, kun Konsta Uurtio siirtyy Warkaus JK:sta valkopaitoihin ja oma kasvatti, liigassa ja ykkösessä muutamia kausia pelannut Eetu Rissanen palaa kasvattajaseuraansa. Joukkueiden väliset koitokset ovat olleet tasaisia vuodesta toiseen, eikä tähän luultavasti ole tullut muutosta tällekään kaudelle.

 

Kotijoukkueen valmistautumien sarjakauteen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Talven aikana harjoittelua sotkivat sekä koronatapaukset että toisen lajin tuoma haaste laajamittaiseen harjoitteluun. Kun keväällä kaikki odottivat ulkokentille pääsyä, ei tätä pystytty toteuttamaan kaupungin heikon kenttätilanteen vuoksi. Tälläkään hetkellä Joensuussa ei ole yhtään ulkokenttää avoinna, joten joukkue on joutunut harjoittelemaan Liperin kunnan puolella. Viimeisimpänä haasteena joukkueella on ollut uudelleen orastava sairasteluputki, mutta tällä erää näyttää, että tämä taisto voitetaan ja näin ollen matkaan lähtee täysi kokoonpano. Talven harjoittelussa on tehty joitakin muutoksia viimevuotiseen peliajatukseen, jonka toivotaan tuovan enemmän maalipaikkoja ja lopulta maaleja. Cupin matseissa on olut hyvää pallonhallintaa ja maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä on vielä parantamisen varaa.

 

Eilen torstaina arvottiin myös Suomen Cupin 4. kierros. Arpa toi vastaan ehkä sen kovimman saativalilla oleen vastuksen, kun vastustajan Kinder-munasta paljastui mikkeliläisen MP:n nimi. Ottelupäivä on vielä avoin, mutta matsi on pelattava 1.-8.5.

 

Joukkue on kaikessa hilajisuudessa saatu lopulta kasaan. Tämän vuoden Taivaansiniset koostuvata seuraavista pelaajista.

Maalivahdit: Anton Lindberg, Antti Jäntti, Miikka Naumanen

Kenttäpelaajat: Eemeli Reinikainen, Eemi Porento, Vili Väänänen, Vilppu Leinonen, Jalmari Haapea, Eero Naakka, Eetu Toikka, Lassi Laakkonen, Alex Ilvonen, Niki Löytty, Oskari Hirvonen, Henri Pupaza, Rasmus Leinonen, Santeri Ronkainen, Udoka Ilodigwe Tochukwu, Veetu Rinkinen, Vladislav Dirgin ja Ville Kuusela.