Riverin Futsal-miehet Helsinkiin.

SC Riverballin ottelut Miesten Futsal-Ykkösessä jatkuu vierasottelulla, kun se kohtaa Pirkkolan palloiluhallissa HIFK FS:n. Ottelu alkaa lauantaina klo. 13.00.

 

Viime kaudella pisteellä sarjapaikan pitänyt Helsinkiläisporukka on aloittanut kauden kahdella niukalla tappiolla. Kauden avauksessa joukkue kärsi 3-4 kotitappion VehU:lle ja viime viikonloppuna joukkue hävisi reissuottelun Tervareille 2-0. Kuten numeroista käy ilmi, joukkueen ottelut ovat varsin vähämaalisia ja varmasti kaksinkamppailua tullaan tulevassa ottelussa näkemään paljon. Riverin on maltilla löydettävä aukon tähtirintojen puolustuksesta ja maalipaikoissa pitää löytyä tarvittavaa kliinisyyttä. Taivaansinisten päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen ennakoi tulevaa vastustajaa seuraavasti. ”HIFK on ollut perinteisesti sellainen tiiviisti puolustava joukkue. Hyvin organisoitu jengi. Pelaajistoon tullu muutoksia suhteessa viime kauteen ja muutama EBK:n kaveri mennyt heille. Aloittanut kahdella tappiolla, mutta tulokset kielii siitä hyvästä puolustuksesta. Hyökkäyspäässä on myös heillä ollut alkukauden otteluissa haasteita.” Hän sanoo.

 

Taivaansiniset aloitti kauden riemastuttavasti tärkeällä kotivoitolla EBK:sta, mutta viime viikonloppuna kyyti oli kylmää JoSePa:n (8-2) ja PJK:n (9-1) vieraana. Noissa otteluissa nähtiin missä tällä hetkellä sarjan kärkijoukkueet menevät ja mitä pitää tehdä saadakseen tuo ero kiinni. Erikoistilanne puolustaminen ja tilanteiden loppuun pelaaminen oli selkeitä kehityskohteita, mitä noissa otteluissa näkyi puutteena. Tuleva ottelu on taas enemmän Riverin päävastustajia kaudella, kuin mitä edellisen viikonlopun joukkueet. Joukkue on päässyt tällä viikolla treeneissä käymään kehityskohteita läpi ja Ryynänen odottaakin, että joukkue tulee paremmin pelin sisälle heti alusta. ”Itse odotan ottelusta tasasta matsia ja varmasti se kumpi onnistuu pääsemään paremmin siihen ns. Pelin päälle ja käyttää oman momenttuminsa pois, niin tulee olemaan vahvoilla ottelussa.” Ryynänen jatkaa. Terveystilanteesta puhuttaessa, ainoat varmat poissaolijat ovat pidempään sivussa oleva Joonas Eskman ja viime ottelussa punaista katsellut Jalmari Haapea. Uteluista huolimatta päävalmentaja ei suostunut vielä kertomaan kuka mahdollisesta avaa huomenna maalinsuulla, mutta muutoin tilanteesta hän kertoili seuraavaa. ”Pieniä loukkaantumisia ollut, mutta ainahan se pitkässä sarjassa on tilanne, että niillä mennään ketkä on käytettävissä.” Ryynänen päättää.

 

Ottelu alkaa siis Pirkkolan palloiluhallissa lauantaina klo. 13.00. Kaikki pääkaupunkiseudulla viikonloppuna pyörivät River-kannattajat ehdottomasti kannustamaan vieraita voittoon!

La HIFK FS – SC Riverball, Pirkkolan palloiluhalli, Helsinki