Riveri matkustaa Jyväskylään

Riveri palaa tositoimiin kesätauon jälkeen ja matkustaa Jyväskylään JPS:n vieraaksi. Klo 15 alkava ottelu on joukkueelle tärkeä, sillä jaossa olivilla pisteillä Riveri voi nousta mukaan keskikastin kamppailuun. Tervetuloa kannustamaan Riveriä Palokan tekonurmelle!

 

Ottelun lähtökohdat ovat Riverin kannalta haastavat, sillä joukkue on kesän mittaan pienentynyt merkittävästi ja juuri tähän viikonloppuun osuu muutamia kissanristiäisiä, loukkaantumisia on ilmennyt joitamia ja flunssaakin on ollut. Vaikka tilanne näytti alkuviikosta heikolta, saa Riveri yhteistyöseura Ylämyllyn Yllätyksestä avukseen kolme pelaajaa – ja Markus Ihalaisen laina jatkuu vielä ainakin tämän pelin verran. Näin ollen joukkue saa mukaan kolme vaihtopelaajaa. Kesätauon jälkeen on päästy harjoittelemaan vähän pienellä porukalla, mutta maanantaina Yllätyksen edustusta vastaan pelattu treenimatsi oli hyvä harjoitus tulevaa matsia varten. Kapeasta pelaajamateriaalista johtuen taktiikkaan tehdään pieniä muutoksia ja osa pelaajista pelaa normaalista eroavalla pelipaikalla. Iloinen uutinen otteluun on maalivahti Miikka Naumasen tervehtyminen ja vakuuttavat otteet treeneissä.

 

JPS on pelannut vaihtelevasti kauden mittaan, mutta ennakolta ajateltuna ottelu tulee olemaan tasainen. JPS:n joukkue on vaihdellut tällä kaudella paljon, joten kokoonpanosta ei voida myöskään ennakkoon vetää johtopäätöksiä. Molemmille joukkueille ottelu on kuitenkin tärkeä. JPS haluaa pysyä taistelussa mitalisijoista, ja Riveri haluaa kammeta itsensä keskikastiin. ”Tavoitteena on vain ja ainoastaan kolme pistettä, jolla noustaan kymmenenneltä sijalta pari pykälää korkeammalle tässä vaiheessa. Tämä tavoite voidaan saavuttaa kurinalaisella ja järkevällä pelillä – ja sillä että maalipaikoista pallo saadaan maaliin. Kokoonpanossa on tänään uusia nuoria kavereita, mutta se on vain hieno asia, että nuoret haluavat rohkeasti lähteä mukaan Kolmosen peleihin”, itse miesten otteluissa 14-vuotiaana debytoinunt päävalmentaja Perttu Rytivaara sanailee.