Riveri kovaan testiin viikonloppuna.

SC Riverballin kausi jatkuu Miesten Futsal-ykkösessä tulevana viikonloppuna, kun se kohtaa ensin lauantaina 15.10 JoSepa:n Joutsassa. Sunnuntaina joukkue kohtaa PJK:n Pirkkalassa.

 

Riverin kausi starttasi viime viikolla iloisissa merkeissä, kun joukkue voitti kotikentällään EBK FS:n 6-5. Voittoa hieman varjosti Joonas Eskmannin loukkaantuminen ja mies onkin hetken aikaa parketilta sivussa. Kotijoukkueen kapteenina toimiva Henri Pupazan mukaan ottelu on analysoitu ja joukkue ottanu siitä kehityskohteet mukaan. ”Hyvää oli lopputulema eli kolme pistettä ja että peli ei hajonnut mitenkään takaiskuista huolimatta kuitenkin taas uudelle rosterille. Petrattavaa totta kai oman kokonaisvaltaisen pelin kehittämisen ohella on erityisesti puolustamisen ja hyökkäämisen tasapainon pitämisessä.” Pupaza analysoi.

 

Pupaza valmistavissa treeneissä yhdessä Jalmari Haapean kanssa hakemassa terävyyttä.

 

Tulevana viikonloppuna joukkue joutuukin kovaan testiin, kun ensin kohdataan viime kaudella liigasta pudonnut ja ennakoissa kärkeen arvioitu JoSePa ja vajaan vuorokauden palautumisen jälkeen viime kauden kolmonen PJK. JoSePa aloitti kauden Riverin tavoin voitolla, kun se kaatoi vakuuttavasti TP-49 vieraissa 2-8. Tuossa ottelussa joukkueen tehokkaimpina hääri 5 pinnaa mieheen tehneet Eemeli Hänninen ja Janne Kosunen. Sunnuntaina joukkueella on edessä reissu Pirkkalaan ja siellä joukkue kautensa lauantaina aloittavan PJK:n. Joukkue sijoittui viime kaudella kolmanneksi ja myös tällä kaudella joukkueen odotetaan olevan sarjataulukossa kärkikastissa, joten helppo puhde ei Riverille tule myöskään tuossa ottelussa. ”Pupella” on kuitenkin selkeä näkemys kuinka joukkue pärjää näissä otteluissa. ”Oikeastaan näissä peleissä meiltä mitataan nyt tuota petraamisen osa-aluetta ja erikoistilannelukemista. Joukkueesa ja itsellä hyvä vireystila. Koko ajan mietitään miten saadaan peliä kehitettyä parempaan suuntaan.” Pupaza sanoo.

Loppuun pupelta kysyttiin ennakkokuvan mukaisesti, että viihtyykö Riveri vieraissa. Pupazalta löytyi tähänkin vastaus nopeasti. ”Pohjaten edelliseen kauteen, niin sielläkin viihtyy.” Pupaza päättää. Viikonlopun aikana saamme tietää nähdäänkö ”Puppe-Party”! Mikäli satut olemaan Joutsassa tai Pirkkalassa, niin suuntaa ehdottomasti kannattamaan Riveriä ja seuraamaan hyvää futsalia.

 

La 15.10 JoSePa – SC Riverball Joutsan liikuntahalli, Joutsa

Su 16.10 PJK – SC Riverball Vapaa-aikakeskus, Pirkkala