Riveri jatkaa tappioitta

Riveri jatkaa tappioitta

SC Riverball jatkaa sarjakauttaan tappiotta, kun sarjakärki FC Blackbird hävisi joensuulaisille helatorstaina lukemin 2-1 (2-0). Näin ollen Riveri on ainoa joukkue sarjassa, joka ei ole vielä hävinnyt ottelua. Riverin maaleista vastasivat tänään Olli-Pekka Karjalainen ja Eelis Korhonen.

 

 

Kauniissa säässä pelattu ottelu oli vauhdikas molempiin suuntiin heti alusta lähtien. Rastaat painoivat aluksi hyökkäyksiä kohti Rivermaalia, joskin Riverpelaajien avustuksella, mutta eivät saaneet maalia aikaiseksi. Ylemmiltä sarjatasoilta paljon kokemusta omannut jyväskyläläisjoukkue joutui kuitenkin tekemään ensimmäisen vaihdon jo muutaman minuutin kohdalla, kun Tomi Petrescun jalka ei kestänyt pelaamista. Riveri pääsi vähitellen mukaan otteluun ja saikin luotua muutamia hyviä tilanteita Blackbirdin päätyyn. Ottelun avausmaalia ei tarvinnut tänään kauaa odottaa ja siitä keskustellaan varmasti vielä myöhemminkin. 10. peliminuutilla Opa Karjalainen sai pallon rajaheiton jälkeen laidassa lähellä puolta kenttää ja mies näki maalivahdin olevan mukavasti vastassa. Kaunis nosto meni myötätuulessa hienosti yli Rastaiden maalia vartioineen Petteri Säntin ja Riveri siirtyi johtoon. Blackbirdin pelaajat pyrkivät tämän jälkeen kuittaamaan päästetyn maalinsa, mutta turhautuivat tiiviisti koko joukkueena puolustaneen Riverin pelaajistoon. Riveriläiset olivat jatkuvasti lähellä vastustajaansa ja tekivät heidän pelaamisesta haasteellista. Tästäkin huolimatta taitavat vierailijat onnistuivat muutaman vaarallisen paikan luomaan, mutta Riverpuolustus kesti. Riveri siirtyi avausjaksolla 2-0 johtoon kulmapotkusta. Jaakko Nissilän erinomainen kulmapotku 31. minuutilla tavoitti Eelis Korhosen, joka pukkasi pallon tyylikkäästi maalivahdin käsien kautta yläkulmaan. Tämän maalin jälkeen loppuaika puoliajasta pelattiin varsin tasaisissa merkeissä.

 

Toisella jaksolla oli Riverin vuoro pelata vastatuuleen. Rastaat painoivat päälle heti alkuminuuteista lähtien ja onnistuivatkin kaventamaan onnekkaasti. Vapaapotkun jälkeen 48. minuutilla pallo kimposi maalin edessä päivystäneen Mikael Luostarisen olkapäähän tai rintaan, josta pallo meni aivan Rivermaalin alakulmaan. Kavennuksen jälkeen jyväskyläläiset pyrkivät tasoittamaan ottelun, mutta eivät lukuisista paikoistaan huolimatta onnistuneet siinä. Riverillä oli myös omat paikkansa, mutta tällä kertaa palloa ei saatu enää maaliin. Koko Riverin joukkue oli tänään kokonaisuutena onnistuja, eikä yksittäisiä pelaajia voi nostaa esille. Lisäksi vaihdosta saatiin vähintään yhtä hyvin pelanneita korvaajia kentälle, joten tilanne joukkueessa on muutenkin hyvä. Riveri kesti loppuun asti vierailijoiden painostuksen ja näin Riveri jatkaa sarjassa ainoana tappiottomana joukkueena.

 

Sarjataulukossa Riveri on nyt kolmannella sijalla FC Blackbirdin johtaessa sarjaa. Tilanne on kuitenkin tasainen, sillä joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluita. Seuraavan kerran Taivaansiniset pelaavat jo ensi viikon keskiviikkona 5.6.2019, kun se matkustaa Jyväskylään JJK:n vieraaksi. Ottelu pelataan legendaarisella Harjun stadionilla klo 19.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Riveriä Jyväskylään!