Riveri hakemaan revanssia AC BARCA:n vieraaksi

Riveri hakemaan revanssia AC BARCA:n vieraaksi

Riveri matkustaa lauantaina Juankoskelle AC BARCA:n vieraaksi. Kevättalvella BARCA oli Regions’ Cupissa etevämpi lukemin 2-3 ja nyt Riverillä on mahdollisuus kiillottaa kilpensä savolaisjoukkuetta vastaan. Ottelu alkaa klo 17 Juankosken tekonurmella.

 

Riveri on aloittanut Kolmosen kahdella tasapelillä Warkaus JK:a ja KuKi:a vastaan. Kauden kolmannesta sarjapelistä hakusessa on ensimmäinen merkintä voittosarakkeeseen. Alkukauden otteluissa Riverin haasteena on ollut aloittaa ottelu hyvillä suorituksilla. Ensimmäiset jaksot ovat olleet vaikeita, mutta nyt asiaan lähdetään hakemaan muutosta. Edellisissä matseissa pisteistä on alettu taistelemaan vasta toisen jakson loppupuolella ja se asia onkin nyt tarkoituksena muuttaa heti alusta alkaen. Riveri on treenannut hyvin menneellä viikolla ja painopiste on ollut maalinteossa ja pelinavaamisessa. Vähitellen syötöt ovat alkaneet napsahtamaan kohdalleen ja tämän odotetaan siirtyvän myös otteluun.

 

Riverillä on taas joitakin poissaoloja, kun maalivahdit Antti Jäntti ja Anton Lindberg sekä puolustajat Jarkko Turunen ja Saku Kuure ovat poissa. Pidemmän loukkaantumisen vuoksi myös Miko Parikka on myös sivussa. Tästä huolimatta Riverillä on pelikuntoisena sen verran miehiä, että vasta keväällä mukaan liittynyt Niklas Viskari sekä hyökkääjä Dimitri Klimov jäävät kokoonpanon ulkopuolelle. Taistelu pelipaikoista on harjoituksissa ollut kova ja avauskokoonpanoon tulee luultavasti joitakin muutoksia edelliseen otteluun verrattuna. Matkaan lähtee joka tapauksessa nälkäinen joukkue, joka aloittaa nälänhädän tyydyttämisen iltapäivällä yhteistyökumppani Dollyllä lounaalla ja jatkaa siitä kohti Juankoskea tavoitteenaan napsia ottelusta kolme pistettä jälkiruuaksi.

 

Tervetuloa seuraamaan ottelua Juankoskelle klo 17.