Riveri hakee voittoa PK-37:sta

Riveri hakee voittoa PK-37:sta

SC Riverball matkustaa sunnuntaina toistamiseen PK-37:n vieraaksi Iisalmeen. Taivaansiniset eivät ole koskaan voittaneet PK:a sarjapelissä, joten nyt olisi tähän hyvä tilaisuus. Ensimmäisessä ottelussa ottelu ratkesi Riverin omaan maaliin aivan viimeisillä minuuteilla, vaikka ottelu oli täysin Riverin hallussa. Vastaavaa ei sunnuntaina tapahdu. Ottelu alkaa paikallista aikaa klo 15.00.

 

Tilanne yläloppusarjassa on kutkuttava. Kings SC nappasi voiton sarjan voittaneesta FC Blackbird:stä lauantaina ja nousi sarjassa kakkoseksi 20 pisteeseen, mutta Kuninkailla ei ole enää otteluita jäljellä. PK ja Komeetat vaanivat kahden pisteen päässä Kingsistä ja Riveri kolmen. Kakkossijan suhteen Taivaansinisten tilanne on selviö – Riveri pelaa selkä seinää vasten. Pisteittä jääminen sunnuntain ottelusta merkkaisi kakkossijan karkaamista ulottumattomiin, joten tästäkin syystä avausvoitto sarjaotteluissa PK-37:sta olisi nyt paikallaan.

 

Kulunut viikko on treeneissä nähty hyvää ja päättäväistä tekemistä, vaikka torstain treenivuoro päätettiin perua myrskyisän tuulen vuoksi. Kokoonpanotilanne on myös varsin hyvä, vaikka mm. Udoka Tochukwu Ilodigwe, Iiro Porkka ja Vilppu Leinonen ovat sivussa. Kokoonpanossa ei muutoin ole mitään suuria yllätyksiä, vaikka avaus vielä hakeekin hieman muotoaan. Viime ottelussa erinomaisesti pelannut 17-vuotias Lassi Laakkonen sekä kokeneempi sotaratsu Olli-Pekka Karjalainen ovat esittäneet treeneissä hyviä otteita ja ei olisi mikään yllätys nähdä miehiä avauskokoonpanossa. Joka tapauksessa Taivaansinisten kokoonpano on tasainen ja monipuolinen, joten penkille tulee jäämään hyviä ukkoja monellekin eri pelipaikalle.

 

Tervetuloa kannustamaan Taivaansiniset voittoon sunnuntaina klo 15.00 Sankariniemen nurmelle Iisalmeen. Nyt jos joskus sitä kannustusta tarvitaan!