Riveri aloittaa harjoituspelit Rantakylässä

Riveri aloittaa harjoituspelit Rantakylässä

SC Riverballin jalkapallojoukkue aloittaa harjoituspelinsa Rantakylän Liikuntahallissa tänään, kun vastaan asettu sarjaporrasta alempana tahkoava LehPa/2. Ottelu alkaa klo 20 tietämillä ja ottelussa palvelee RiverCafé itsepalvelukassalla.

 

Riveri on kärsinyt talvikaudella paljon loukkaantumisista ja lisäksi varusmiespalvelus sekä vaihto-opinnot ovat verottaneet miehistöä. Onneksi joukkueeseen on tullut uusia miehiä, jotka ovat omalta osaltaan paikanneet miesvajetta. Harjoituksissa on toistaiseksi keskitytty peruskunnon kehittämiseen, mutta vähitellen myös joukkuetaktiset asiat ovat täydentäneet harjoituksia. Tämän päivän ottelu toimii nyt lähtötilannemittarina missä tällä hetkellä mennään ja samalla päävalmentaja Sami Ahonen saa lisää tietoa muutamasta sopimuksettomasta pelaajasta, jotka ovat vielä mukana harjoitusvahvuudessa. Tämä ottelu ikäänkuin päättää testijakson, jonka aikana uusilla pelaajilla on ollut mahdollisuus näyttää taitonsa valmentajalle.

 

Taivaansinisten vihreän kolmospaidan vetää tänään päälleen peräti kuusi tälle kaudelle uutta pelaajaa. Kaikki uudet pelaajat nähtäneen aloituskokoonpanossa ja vaihdon puolelta kentälle lisävoimaa tuovat vanhat pelaajat. Jo sopimuksen tehneistä uusista pelaajista mukana ovat Udoka IlodigweAli Latif Kamar sekä Eemeli Reinikainen. Uusista pelaajista poissa on ainoastaan Vilppu Leinonen, joka on joutunut olemaan sivussa sairauden vuoksi.

 

Vastustaja LehPa/2 on Riverille hyvä vastus ensimmäiseen harjoitusotteluun. Joukkue nousi viime kaudella Neloseen ja se pyrkii pelaamaan hyvää jalkapalloa. Joukkueen valmennuksesta vastaa aiemmin Riverissäkin pelannut Iiro Kärkkäinen ja pelaajistossakin nähtäneen mutama Riverissä aikaisemmin pelannut kaveri. Myös maalivahtiosoasto on tänään kokonaan Taivaansinisten hallussa, sillä molemmissa maaleissa pelaa tänään Riverin kassari.

 

Tervetuloa seuraamaan ottelua Rantakylään klo 20. Varaa matkaan kolikoita tai kortti, sillä RiverCaféssa on kauppojakin kehittyneempi itsepalvelukassa, jossa maksuvälineenä käyvät käteinen, kortti, puhelin tai vaikka kello.