Riverball pyrkii takaisin voittokantaan

SC Riverballin kausi jatkuu miesten Futsal-ykkösessä tulevana lauantaina 29.1.2022 klo 15, kun sen vastustajaksi urheilutalon parketille saapuu Vehmaisten Urheilijat eli tuttavallisemmin VehU. Riverball pyrkii palaamaan voittokantaan sarjassa vain 2 pistettä edellä olevan vierailijan kustannuksella.

 

SC Riverball joutui viime viikonloppuna taipumaan sarjakärjelle niukasti 3-4. Ottelu oli tappiosta huolimatta hyvää peliä Taivaansinisiltä ja viikon treeneissä onkin keskitytty erityisesti viimeistelyyn, jotta paikat hyödynnettäisiin viime viikonloppua paremmin. ”Treeneissä hyvä tekemisen meininki ja varsinkin tiistaina harjoiteltiin paljon viimeistelyjä ja transitioita, mitkä mielestäni meni erittäin hyvin. Pyritään siirtää hyvät jutut treeneistä peliin, niin saadaan viimeistely paremmaksi ja päästään ns. pelin päälle.” Ryynänen summaa viikkoa. Joukkueen pelaajatilanne on hyvä, ainoastaan pari pelaajaa on varmuudella pois tulevasta ottelusta henkilökohtaisten syiden taki. Valmentaja Ryynänen saa käyttöönsä kuitenkin hyvän miehistön ja joutuu tosissaan miettimään minkälaisella koostumuksella joukkueesta saadaan paras irti lauantaina. ”Koko joukkueelta odotan sitä seuraava steppiä, että aletaan voittamaan näitä otteluita myös kotona.” Ryynänen vastaa kyselyyn keneltä hän odottaa parannusta pelisuorituksiin.

 

Vehmaisten Urheilijat ovat taisaisessa sarjassa tällä hetkellä sijalla 5. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat Topias Kaivola (9+5) ja Antti Tapola (11+1). Raporttien perusteella joukkue pelasi Raahessa viime viikonloppuna hyvän ottelun, vaikka ottelusta tulikin tappio. Siitä ei kuitenkaan ole epäilystäkään, etteikö joukkue tule Joensuuhun vain ja ainoastaan voitto mielessä. Eräs mielenkiintoinen tilastofakta on myös se, että VehU ei ole koskaan aikaisemmin onnistunut voittamaan Riveriä vieraissa (3 ottelua), mutta jos Riveri pelaa samalla tavalla kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, jossa VehU pöllytti riveriä peräti 10-1, niin tämä tilasto tulee muuttumaan. Kotijoukkue saakin olla hereillä alusta lähtien, jotta vierasjoukkue ei saa ”flow-tilaa” päälle ja pääse vyöryttämään Kaivolan ja Tapolan voimin hyökkäyksiä Riverin maalille.

 

Ottelu alkaa Joensuun urheilutalolla Launtaina 29.1.2022 klo. 15. Koronatilanne elää jatkuvasti ja tämän hetken tietojen mukaan otteluun voidaan ottaa jälleen 20 katsojaa paikan päälle. Niille ketkä eivät pääse ottelua seuraamaan paikanpäälle, Riverball lähettää ottelun suorana omalla Youtube-kanavallaan (https://www.youtube.com/c/SCRiverballJoensuu). Otteluisäntänä Visit Joensuu. Tervetuloa!