River matkustaa Sapan vieraaksi

SC Riverballin ottelut Miesten Kolmosessa jatkuvat tänään torstaina 23.6., kun joukkue matkustaa Pieksämäelle Sapan vieraaksi. Ottelu alkaa keskuskentän nurmella klo 19.00.

 

 

Edellisellä kierroksella Kings SC:lle 0-3 hävinnyt Riverball seilaa pienessä tappio-putkessa. Joukkueen viisi edellistä ottelua on päättynyt tappioon ja nyt joukkue lähteekin hakemaan tuolle putkelle päätöstä. River on joutunut operoimaan pienellä rosterilla ja torstai ei tuo poikkeusta tähän. Yhteistyöseura Yllätyksestä on mukana muutama pelaaja ja päävalmentaja Perttu Rytivaara vielä ottelun alla joutuu suunnittelemaan tarkasti, minkälaisella avauksella joukkue lähtee otteluun.

 

”Ottelun lähtökohdat ovat pelaajatilanteen vuoksi haastavat, mutta onneksi joukkue on hyvässä kunnossa. Pelin sisällä tullaan luultavasti tekemään niin pelipaikka- kuin taktisiakin muutoksia lennosta. Tästä ottelusta kelpaa kuitenkin ainoastaan kolme pistettä, mutta SaPa on ollut meille perinteisesti hankala vastustaja – etenkin kotikentällään. Voitto vaatii meiltä nappisuoritusta.”, Rytivaara pohtii pelipäivän aamuna.

 

Paine Riverin päädyssä. Torstai-illassa Eemelin ja kumppaneiden on onnistuttava hyvin, jotta joukkue nappaa pisteet mukaan.

 

Illan vastustaja Pieksämäen Sapa hakee vielä avausvoittoaan sarjaan. Joukkue on saalistanut yhden pisteen tasattuaan pisteet toisella kieroksella KeuPan kanssa. Joukkuetta ei kuitenkaan pidä aliarvioida, vaan keskittyminen pitää olla oikeissa asioissa, että pisteet lähtee mukaan Joensuuhun. Edellinen ottelu joukkueiden välillä päättyi 1-1, kun joukkueet kohtasivat viime kaudella samoihin aikoihin Pieksämäellä.

 

Ottelu alkaa siis Pieksämäen keskuskentällä klo. 19.00. Mikäli Juhannusreissu sattuu kulkeutumaan Pieksämäen suunnalla, niin käy kannustamassa vierailijat voittoon!