River matkustaa Kosovan vieraaksi

SC Riverballin ottelut Miesten Futsal-Ykkösessä jatkuvat vieraissa, kun se kohtaan tänään lauantaina Samppalinnan Palloiluhallissa pelattavassa ottelussa KF Kosovan. Ottelu alkaa klo. 17.00

 

Taivaansiniset palasivat voittojen tielle viime viikonloppuna, kun se kaatoi hyvän esityksen jälkeen TP-49. Riverin pelit onkin kulkenut kotona, sillä molemmista kotiotteluista on voitot taskussa. Sen sijaan vieraissa on ollut nihkeämpää ja tämän on tiedostanut joukkueen päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen, joka kuitenkin lähtee luottavaisin mielin hakemaan vieraista pinnoja. ”Hyvillä fiiliksillä ja odottava tunnelma. Mun mielestä viime vierasottelussa oltiin hyvin ottelun päällä 32 minuuttia ja nyt on tavoitteena, että pystytään pelaamaan ehjä 40 minuuttia ja ollaan pelissä pelin päällä ja hallitaan kenttätapahtumia. Uskoa on, että voidaan vielä parantaa tuosta viime viikonlopusta.” Ryynänen aloittaa.

 

Fyysisen ja henkilökohtaisen taidon puolesta Kosovan vahvuudet on hyvin Ryynäsen tiedossa ja joukkue pyrkii panostamaan omiin vahvuuksiin ottelussa. ”Mun mielestä me ollaan osoitettu, että pärjätään myös fyysisessä väännössä jokaista jengiä vastaan. Ainoastaan taktisella puolella on parissa kamppailussa jääty selkeästi jälkeen, mutta varmasti nopeudella ja uskon, että ollaan paremmin organisoitu joukkue ja sitä kautta pystytään aiheuttamaan vaikeuksia Kosovalle.” Ryynänen päättää.

 

River lähtee otteluun sijalta 7., kun taas kotijoukkue Kosova majailee sijalla 8. Kosovan tehokkaimmat on alkukaudella vähemmän yllättäen Alban Ferati (6+1) ja Bujar Ahmeti (4+3). Vieraiden kirkkaimpana tähtenä on tuikkinut Ilari Kekäläinen, joka on tehoillaan 6+9 sarjan pistepörssissä sijalla 2. Iltapäivällä nähdään kumpi joukkueista onnistuu hyydyttämään toisen joukkueen terävimmän kärjen ja nouseeko taustalta joku yllätys ratkaisija.

 

Klo. 17.00 KF Kosova – SC Riverball, Samppalinnan Palloiluhalli, Turku