Regions’ Cup käyntiin sunnuntaina

Regions’ Cup käyntiin sunnuntaina

Riverin cuptaival alkaa sunnuntaina klo 20 Rantakylässä, kun ensimmäisellä kierroksella vastaan arvottiin viime vuotiseen tapaan AC BARCA Kuopion Riistavedeltä. Viime vuonna vierailijat olivat maalin verran parempia lukemin 2-3, joten nyt on Riverillä revanssin paikka. Tervetuloa seuraamaan ottelua!

 

Palloliiton kindermunat oli helmikuussa lämmitetty jälleen sopivasti Riverin ja Barcan kohtaamiselle. Sinänsä arvontatulos oli miellekäs, että kaksi samassa sarjassa pelaavaa joukkuetta pääsevät mittaamaan tämän hetkistä tasoaan jo ennen sarjakauden alkua. Ottelulle ei kuitenkaan ollut kuin haastavia ajankohtia, joista tuleva sunnuntai valikoitui nopealla aikataululla lopulliseksi. Pikakomennus on aiheuttanut molemmille joukkueille jonkin verran harmaita hiuksia, kun sovittuja henkilökohtaisia menoja on jouduttu järjestelemään uusiksi peliin pääsemiseksi. Lisäksi uusien pelaajien siirrot täytyi seuran puolesta viimeistellä nopealla aikataululla.

 

Riverin pelaajat ovat kiitettävästi raivanneet tilaa omaan kalenteriinsa, mutta poissaoloja tulee olemaan jonkun verran. Opa Karjalainen, Vilppu LeinonenEero Naakka ja Vili Väänänen eivät ole ehtineet kuntoutumaan oman loukkaantumisensa jäljiltä. Lisäksi tänään päättyvä futsalin Kakkonen vie hieman mehuja viideltä pelaajalta, mutta ilman loukkaantumisia miehet ovat kokoonpanossa myös huomenna. Muutamalla pelaajalla on myös henkilökohtaisia menoja, joiden järjestelyt ovat vielä avoimena. Muuttuvien tekijöiden vuoksi päävalmentaja Sami Ahonen ei vielä lauantaina osannut sanoa mitään kokoonpanosta. Lopullisesti kokoonpano selvinnee vasta aivan ottelun kynnyksellä sunnuntai-iltana. Muutoin valmentaja oli ioinen, että viralliset ottelut pyörähtävät käyntiin.

Hienoa, että saadaan merkityksellisiä pelejä nyt näin heti alkuvuoteen. Viime vuodesta jäi aika paljon hampaankoloon ja nyt lähdetään revanssihengessä hakemaan jatkopaikkaa cupissa. Rosteri elää jonkun verran ja vasta sunnuntaina saadaan selvyys ketkä kaikki ovat käytettävissä, mutta hyvä joukkue saadaan jalkeille ja uskon että pojat klaaraa jatkopaikan pelistä.

 

AC BARCA on ollut Taivaansinisille paha vastus. Seurat ovat kohdanneet kolme kertaa, kaikki viime kaudella, eikä Riveri ole onnistunut voittamaan joukkuetta kertaakaan. Cuptappion jälkeen sarjaotteluissa päädyttiin tasapeleihin molemmilla kerroilla. Tälle kaudelle BARCA on vahvistunut selvästi muutamalla täsmähankinnalla. Vastustajan kannalta pelattavin uusi raitapaita on Toni Pehkonen, joka on Toivalan Urheilijoissa tehnyt tuhoisaa jälkeä hyökkäyspäässä. Hänen lisäkseen vahvistusta on tullut muillekin pelipaikoille aina maalivahdoista lähtien. Onkin mielenkiintoista nähdä, milliasella joukkuella kuopiolaiset saapuvat Joensuuhun sunnuntaina.

 

Regions’s Cupin 1. kierroksen ottelu SC Riverball pelataan Rantakylän Liikuntahallissa sunnuntaina 16.2.2020 klo 20.00. Tervetuloa seuraamaan matsia! Ottelun ajan palvelee itsepalvelukassalla varustettu RiverCafé.