Regions’ Cup jatkuu sunnuntaina

Regions’ Cup jatkuu sunnuntaina

Riverin ottelut jatkuvat huomenna sunnuntaina, kun Regions’ Cupin 4. kierroksella vastaan asettuu puolustava mestari TiPS Tikkurilasta. Ottelu pelataan Joensuun keskuskentällä klo 16.00 alkaen. Tervetuloa!

 

Riverin otteluruuhka jatkuu sunnuntaina cupin merkeissä. Keskivikkona LehPa oli paikallisottelussa parempi, mutta nyt on aika kääntää katseet hetkeksi Regions’ Cupiin, jossa Taivaansiniset ovat edenneet 16 parhaan joukkueen joukkoon. Arpa toi vastaan kovan vastustajan, sillä TiPS on kilpailun puolustava mestari voitettuaan kyseisen turnauksen kesällä 2019. Viime vuonna kilpailua ei järjestetty koronan vuoksi. Cupissa menestyminen onkin ollut mukavaa vaihtelua vaihtelevasti menneen sarjan keskellä.

 

Riveri on sinällään tehnyt Regions’ Cupissa jo historian parhaan saavutuksensa. Ennen tätä kautta Taivaansiniset olivat voittaneet ainoastaan yhden ottelun Regions’ Cupissa ja muuten kilpailu oli päättynyt jo avauskierrokselle. Tänä vuonna Riveri arvottiin suoraan toiselle kierrokselle, jossa kaatui saman sarjan Komeetat. Kolmannella kierroksella vastaan tuli Viitosta pelaava Mäntän Valo, joka ei pystynyt laittamaan kapuloita rattaisiin. Neljännellä kierroksella mukana on enää 16 joukkuetta, joten kilpailussa ei enää ole heikkoja tiimejä. Huominen vastustaja on luultavasti jopa yksi kilpailun kovimmista vastustajista, joten luvassa on varmasti hieno ottelu entuudestaan vierasta vastustajaa vastaan.

 

Riveri on kärsinyt alkukaden jälkeen pahasti miehistövajeesta. Loukkaantumisia on pienelle ringille tullut paljon, mutta onneksi tasaisessa joukkueessa ei yksittäisten pelaajien poissaolot aiheuta laatupoikkeamia miehistössä. Jo viime viikolla sairastupa sai lisää täytettä, kun Tuomas Pulkkinen, Mixu Naumanen ja Vilppu Leinonen siirtyivät kokoonpanosta sivuun. Lisäksi pieniä vaivoja on useammalla muullakin pelaajalla. Loukkaantumisista ja pikkuvaivoista huolimatta kentälle saadaan kokoonpanollinen miehiä ja penkillekin jonkun verran.

 

Päävalmentaja Sami Ahonen joutuu kuitenkin pohtimaan kokoonpanoja huomiseen kamppailuun erityisesti tiettyjen pelipaikkojen osalta. Tästäkin huolimatta kokoonpano tulee olemaan hyvä ja cup tuo Ahosenkin mielestä mukavaa säpinää sarjakauden keskelle:

Mukava päästä pelaamaan cuppia ja taistelemaan jatkopaikasta. Sarja on sujunut vähän mollivoittoisesti, niin tämä cupin menestys ollut mukavaa piristystä meille. Jatkopaikkaa lähdetään hakemaan ja vastaan tulee ennakkotietojen perusteella erittäin vahva joukkue, joten parasta pitää esittää, että jatkoon päästään.

 

Ottelun parhaiden pelaajien palkinnot toimittaa otteluun isäntänä toimiva Pohjois-Karjalan Sähkö Oy. Lisäksi Sanomalehti Karjalainen näyttää ottelun suorana lähetyksenä oman sivustonsa kautta. Kuitenkin kannattaa tulla katsomaan matsia paikan päälle Joensuun keskuskentälle, jossa palvelee RiverCafé. Sisäänpääsymaksua ei peritä!