Regions’ Cup 2021 alkaa perjantaina

SC Riverball aloittaa tämän kesän Cup-taipaleensa perjantaina 9.7., kun samaa Kolmosen lohkoa johtava Komeetat Jyväskylästä saapuu vieraaksi Joensuuhun. Ottelu on cupin toisen kierroksen ottelu ja se alkaa Joensuun keskuskentällä klo 19.00. Tervetuloa katsomoon!

 

Riveri jatkaa urheilusuorituksiaan perjantaina Regions’ Cupissa, kun Kolmosen kärkipään joukkue Komeetat saapuu vierailulle. Komeetat on saanut treenata pelaajien nuoren iän vuoksi hyvin läpi talven ja onkin aloittanut Kolmosen vakuuttavasti johtaen seitsemällä pisteellään. Myös Taivaansiniset ovat aloittaneet hyvin saalistaen neljästä ensimmäisestä ottelusta 5 pistettä. Siinäpä lähtökohdat perjantain cupkamppailuun, voittaja jatkaa – häviäjä ei.

 

Riveri on treenannut viikolla muttamaan otteeseen ja tehnyt vähän talkoitakin. Paahtava helle aiheuttaa nyt jokaiselle joukkueelle omat haasteensa, mutta Taivaansiniset ovat silti valmistautuneet otteluun huolella ja lähtevät, totta kai, tavoittelemaan jatkopaikkaa kolmannelle kierrokselle. Viikon treeneissä on käyty vielä läpi viime viikonlopun ottelua ja tulevaan koitokseen on pyritty löytämään lisää aseita Komeettojen puolustuslinjan murtamiseksi ja oman pään tilkitsemiseksi. Kokoonpano kokee muutamia muutoksia viime viikonloppuun verrattuna, mutta pienien loukkaantumisten kanssa taistellut Riveri pääsee silti matsiin laadukkaalla miehistöllä.

 

Tervetuloa katsomaan, kun jalkapalloa päästään pelaamaan sillä oikealla alustalla eli nurmella. Matsi starttaa klo 19.00 keskuskentällä ja RiverCafé palvelee tuttuun tyyliin. Sisäänpääsyä ei peritä, mutta voit kannattaa joukkuetta hankkimalla kannattajakausikortin.