Puolustuspäähän jatkosopimuksia – maalivahtiosasto vielä auki

Puolustuspäähän jatkosopimuksia – maalivahtiosasto vielä auki

Notkea Nissilä purkaa pallon varmasti Rytivaaran ja Karjalaisen jonottaessa taustalla.

Taivaansiniset sopivat puolustuspäähän kaksi sopimusta, kun Jaakko Nissilä (s. 1997) ja Olli-Pekka Karjalainen (s. 1993) kirjoittivat nimensä sopimuspapereihin. Nettitoimituksemme pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa, sillä eilen keskikentän dynaamisen duon, Homasen ja Rautiaisen, kommentit jäivät uupumaan uutisesta. Maalivahtiosastolta uutisia ei vielä kamalasti ole kerrottavana, mutta aika korjannee tämänkin puutteen.

 

 

Aloitetaan tärkeimmillä eli eilisen unohtuneilla kommenteilla. Tommi Rautiainen halusi yleisön tietävän, että hän odottaa tulevaa kautta kovasti.

”-Odotan innolla ensi kautta”, Tommi kommentoi jatkosopimusta tehdessään.

Ville Homanen oli myös innoissaan tulevasta kaudesta ja näki loppukauden hyvän vireen lupailevan entistä parempaa kautta tulevasta.

”-Hyvästä loppukaudesta on hyvä jatkaa ja tästä lähdetään parantamaan ensi kauteen”, Ville sanaili tyytyväisenä.

 

Maakuntaan viime syksynä muuttanut Nissilä pelasi lopulta varsin vahvan kauden oikeana puolustajana. Muutaman reissuviikon ajan pois ollut mies pelasi lopulta 11 ottelua tehden niissä yhden maalin. Jaakon avausmaali Taivaansinisissä olikin kerrassaan mahtava suoritus, missä puolustaja itse avasi hyökkäyksen oikealta laidalta, harhautteli ja syötteli itsenäsä vetopaikkaan ja lopulta pamautti kierteisen vasurin kutinsa kauniisti maalin vasempaan nurkaaan. Maali avasi Riverin ketsuppipullon korkin Kurkimäessä, kun Riveri murskasi KuKi:n lukemin 0-6. Nissilä itse oli kauteen varsin tyytyväinen ja jatkossa on lupa odottaa vieläkin parempia suorituksia.

”-Viime kausi meni itseltä ihan mukiinmenevästi pitkistä poissaoloista huolimatta; yhtään sarjatappiota en kokenut koko kaudella. Harmittamaan jäi, että nousu jäi niin lähelle, mutta siitäkin syystä vielä nälkäisempänä kohti ensi kautta.”

 

Topparin paikalle viime kauden aikana istutettu Opa Karjalainen aloittaa nyt kolmannen kautensa Taivaansinisissä. Taistelevana voimaveikkona ja mukavana seuramiehenä pidetty Opa on pelannut Riverissä nyt 27 ottelua tehden niissä yhden maalin. Vaikka viime kausi kuluikin uuteen pelipaikkaan totutellessa, on mies kentälle päästessään yleensä varma suorittaja. Taitava kuopiolainen itse näki viime kauden vain alkusysäyksenä tulevalle ja ensi kaudella on vara odottaa entistä parempaa Riveriä.

”-Joukkueen saavuttamaan lopputulokseen voi olla tyytyväinen, vaikka mahdollisuudet olisi ollut korkeammallekin. Omalta osaltani alkukausi meni uuteen pelipaikkaan totutellessa, mutta lopulta pääsin aika nopeasti sisälle topparin rooliin. Ensi kaudella lähdetään nostamaan vielä sarjasijoitusta, koska joukkueessa on siihen potentiaalia.”

 

Sopimustilanne (9): Jesper Hokkanen, Eelis Korhonen, Eero Naakka, Perttu Rytivaara, Vili Väänänen, Tommi Rautiainen, Ville Homanen, Jaakko Nissilä, Olli-Pekka Karjalainen.