PTU vei pisteet

Futsalin Ykkösen kamppailu SC Riverballin ja PTU välillä päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen porilaisten 4-3 voittoon. Ottelun avausjaksolla PTU siirtyi johtoon, kun sarjan pistepörssikärki Joonas Meura teki avausosuman. Taivaansiniset tasoittivat Juha-Matti Ryynäsen pitkän avauksen tavoitettua Eero Naakan, joka taiturimaisella kurotuksella laittoi pallon maaliin. Porilaiset siirtyivät jälleen johtoon, mutta vain kolme sekuntia ennen jakson loppua Eero Naakka tasoitti lukemat Dimitri Klimovin syötöstä. Avausjakso oli tasainen, vaikka kotijoukkue loi tukun hyviä maalipaikkoja, mutta onni ei ollut myötä sillä ampuihan joukkue kolmesti tolppaan.

Toinen puoliaika alkoi PTU shokkimaalilla vain 20 sekunnin pelaamisen jälkeen, kun Joonas Meura ampui vaparin etunurkasta maaliin. Kotijoukkue aloitti hurjan takaa-ajon ja ajassa 33.05 Eero Naakka teki hattutempun Sammy Pylkin syötöstä. Tasoitusiloa kesti vain 40 sekuntia, kun porilaisten parhaan palkittu Ronald Karlsson iski voittomaalin. Ottelun lopussa Taivaansiniset painostivat, mutta hyvin puolustanut PTU maalivahtinsa Sami Liuhalan johdolla kesti. Satapäisen yleisön pettymykseksi pinnat matkasivat Poriin.

SC Riverball pelasi kauden parhaan kotiottelun. Joukkue loi Timo Tahvanaisen johdolla lukuisia hyviä maalipaikkoja. Epäonnea tai ei, mutta PTU teki kaksi maalia suorasta vaparista jotka olisivat olleet mahdollista estää tarkemmalla pelillä. Kotijoukkue voi tappiosta huolimatta lähteä seuraaviin kahteen vierasotteluun Loisketta ja FC Raumaa vastaan luottavaisin mielin, sillä niin hyvää joukkueen peli oli. Taivaansinisten parhaana palkittiin Eero Naakka.

 

SC RIVERBALL-PTU 3-4 (2-2)

0-1 Joonas Meura (Ronald Karlsson)
1-1 Eero Naakka (Juha-Matti Ryynänen)
1-2 Ronald Karlsson
2-2 Eero Naakka (Dimitri Klimov)
2-3 Joonas Meura
3-3 Eero Naakka (Sammy Pylkki)
3-4 Ronald Karlsson ( Toni Miettinen)