Porento jatkaa Riverissä

Porento jatkaa Riverissä

Riveri on viikonlopun aikana tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Eemi Porennon kanssa. Nyt kasassa on 23 pelaajasopimusta, mutta tarkoituksena on vielä kasvattaa joukkuetta muutaman pelaajan verran.

 

Eemi Porento (s. 1998) on vahva keskikentän ja hyökkäyksen työmyyrä, jolla asenne pelikentällä on enemmän kuin kohdallaan. Viime kaudella seitsemässä ottelussa pelannut kaveri jäi lopulta pieneen rooliin varusmiespalveluksen jälkeisten valtion työkuvioiden sotkiessa harrastamista. Tästäkin huolimatta mies oli aina mukana ollessaan hyvässä vedossa ja auttoi joukkuetta hyvällä tekemisen tasollaan. Nyt Eemi on päässyt osallistumaan aktiivisesti harjoituksiin ja osoittanut olevansa hyvässä kunnossa kaikin puolin. Johtajakoulutuksen saanut nuorukainen uhkuukin pelihaluja ja uskoo Riverin taistelevan jälleen kärkisijoista.

Hienoa, että päästiin jälleen seuran kanssa sopimukseen! Joukkue on osoittanut, että pystyy taistelemaan kärkisijoista, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle on kehittyminen pelillisesti, tasaisuus sekä osallistuminen tapahtumiin.

 

Tilastot Riverissä

9 ottelua

0 maalia

0 varoitusta

 

Sopimustilanne (23): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen, Vilppu Leinonen, Joonas Eskman, Eero Naakka, Oskari Hirvonen, Miikka Naumanen, Iiro Porkka, Anton Lindberg, Eemeli Reinikainen, Eemi Porento.