PJK vieraaksi urkkatalolle

Miesten Futsal-ykkönen jatkuu SC Riverballin osalta tänään launataina 26.3, kun sen vieraaksi saapuu Pirkkalan jalkapalloklubi. Ottelu alkaa klo. 15.00 Joensuun urheilutalolla ja otteluisäntänä ottelussa toimii Pohjois-Karjalan Sähkö.

 

Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi vuoden alkupuolella Riverin 4-7 vierasvoittoon. Tuolloin Riverin peli rullasi mallikkaasti ja näytti, että joukkue taistelee sarjan kärkipään sijoituksista. Tammikuun loppupuolella alkanut, peräti yhdeksän ottelun voitoton putki on kuitenkin vienyt joukkueen sijoituksen sarjassa toisiksi viimeiseksi. Jäljellä oleviin kahteen otteluun Riverin päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen toivoo kuitenkin, että joukkue löytää vielä pelihuumorin ja nappaa niistä voiton, jolloin mahdollista kohentaa pykälällä sarjasijoitusta. ”Tavoitteena voittaa kaksi viimeistä peliä ja nousta Opa:n ohi sarjataulukossa. Tosin Opan pitää hävitä kaksi viimeistä ottelua ja meidän voittaa molemmat, jotta se on mahdollista.” Ryynänen kertoo loppukauden tavoitteita. Vielä on epäselvää kuinka moni joukkue sarjasta putoaa ja tuo 10.tila olisi siinä mielessä merkityksellinen joukkueelle.

 

PJK on pelannut kauden varsin tasaisesti ja löytyykin sarjataulukosta sijalta 3. Joukkue ei ole ajautunut pidempiin tappio putkiin vaan on pystynyt usein huonosti menneen pelin jälkeen petraamaan seuraavaan otteluun ja saanut voiton aikaiseksi. Tämä on ollut yksi syy siihen miksi PJK löytyy tasaisessa sarjassa niin korkealta. Lähteiden mukaan joukkue tulee kuitenkin tänään Joensuuhun suhteellisen kapealla materiaalilla ja tässä voi piileta kotijoukkueelle iskun paikka. ”Vastustaja tulee pienellä materiaalilla, joten meidän pitää pystyä pitämään tempo ottelussa, vaikka omakin rosteri on kärsinyt.” Ryynänen toteaa. PJK:n parhaita tällä kaudella on olleet Miika Sainio, Roni Pekki ja Matin Ahmadi, mutta vielä ei ole varmaa tietoa löytyykö herrat listalta mikä matkustaa Joensuuhun. Riverin kokoonpanosta varmuudella on poissa ainoastaan Kristian Levy ja Ali Al-Arkawazi. Molemmat kärsivät pelikieltoa edellisen ottelun lopun tapahtumista.

 

Ottelu alkaa siis Joensuun urheilutalolla klo. 15.00. Otteluisäntänä toimii Pohjois-Karjalan sähkö ja RiverCáfe palvelee ottelun aikana. Tämä on viimeinen mahdollisuus tällä kaudella nähdä Futsal-ykkösen ottelu Joensuussa, joten ehdottomasti kannattaa tulla paikan päälle kannustamaan kotijoukkue voittoon! Tervetuloa.