Pisteiden metsästys jatkuu Oulussa

SC Riverball kausi jatkuu miesten Futsal-ykkösessä tulevana viikonloppuna, kun se matkustaa Ouluun tuplapeli vierasreissulle. Joukkue kohtaa ensin lauantaina 5.2 FC Opan klo 19.00 alkavassa ottelussa ja sunnuntaina joukkue kohtaa Tervarit klo. 13.00 alkavassa ottelussa. SC Riverball yrittää kammeta itsensä takaisin voittojen tielle Oulussa pelattavissa otteluissa. Päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen summasikin jo tulevaa viikonloppua loppukauden kannalta erittäin tärkeänä, kun joukkue kohtaa sarjan kannalta päävastustajat FC Opan ja Tervarit.

 

Rivermedian haastateltavaksi saatiin tähän ennakkoon joukkueen kulinaristi ja viiniasiantuntija Santeri Ronkainen. Ronkainen ei yleensä otsikoissa paistattele, mutta on joukkueelle arvokas pelaaja ja erittäin hyvällä huumorilla höystetty pelikaveri. Kovasta laukauksestaan tunnettu Ronkainen on ollut joukkueen mukana 10 ottelussa ja niissä on kertynyt 1 maali.

 

Tervehdys Santeri, Kuinka kausi on sujunut henkilökohtaisesti?

Syksyllä kauden alku viivästyi Italian matkan takia, kävin katsomassa mm. U.S. Leccen Seria B:n aloitusta, joten pääsin aloittamaan harjoittelun vasta marraskuussa. Alussa kesti hieman päästä pienistä loukkaantumista johtuen takaisin tempoon mukaan, mutta hyvien treenien ja tiukkojen pelien myötä pelituntuma on alkanut löytymään.

Joukkueen peli on kehittynyt selkeästi viime kaudesta, mikä on mielestäsi ollut selkein parannus mikä tälle kaudelle saatu?

On ollut mukava päästä pitämään kaikki treenit järkeviin aikoihin urheilutalolla, eli kiitokset kaupungille. Treeneissä on ollut hyvä tekeminen ja vähäiset loukkaantumiset joukkueessa ovat mahdollistaneet sen, että ollaan päästy hyvällä ajalla ja isommalla porukalla käymään läpi pelikohtaisia asioita. Tämä on sitten heijastunut peleissä hyvinä suorituksina ja tuloksina.

Pelit jatkuu vieraissa tuplaotteluilla Oulussa, kun vastaan tulee Opa ja Tervarit. Minkälaista viikonloppua odotat itse? Missä joukkueen pitää onnitua, että pinnat lähtevät joukkueen mukana Joensuuhun?

Mukava päästä lähtemään Ouluun ja happirikkaaseen meri-ilmastoon. Tervarit pelissä en ollut syksyllä mukana. Näen kuitenkin, että molemmat pelit tulevat olemaan todella tasaisia ja saadaan tehdä täysi työ jos halutaan kairata 6 pistettä mukaan. Uskon, että maltti hyökkäysalueella, sekä liikkeessä oleminen tuovat meille maalipaikkoja, mitkä pitää pystyä sitten hyödyntämään. Nöyrä duuni ja itsensä likoon laittaminen helpottavat aina voittomahdollisuuksia.

Kiitos haastattelusta Santeri.

FC Opa – Riverball 5.2.2022 klo. 19.00 Oulunhallin Palloilusali, Oulu

Tervarit – Riverball 6.2.2022 klo. 13.00 Oulunhallin Palloilusali, Oulu