Pisteiden metsästys jatkuu Jyväskylässä

Miesten Kolmonen jatkuu SC Riverballin osalta huomenna sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Jyväskylään JJK/2:n vieraaksi. Ottelu alkaa Säynätsalon tekonurmella klo. 15.00.

Riveri palaa pienen tauon jälkeen tositoimiin, kun se lähtee hakemaan sunnuntaina jatkumoa hyvin alkaneelle kaudelleen. Vastaan asettuva JJK/2:n on aloittanut kauden kolmella tappiolla, mutta nuori joukkue on vuosien saatossa osoittautunut hankalaksi vastustajaksi Riverille ja sunnuntaina River saa jälleen esittää parastaan mikäli joukkue meinaa napata täydet kolme pistettä reissusta. Riverin kokoonpanosta puuttuu joitakin pelaajia, mutta joukkue saa kasaan hyvän kokoonpanon millä se varmasti pystyy taistelemaan ottelun voitosta.

 

Riveri on pelannut sarjassa vähämaalisia otteluita ja viimeisimpänä sillä on allaan 0-0 tasapeli derbystä LehPaa vastaan. Joukkueen keskikentän dynamo, Henri Pupaza on analysoinut hyvin oman joukkueen pelin positiiviset- ja kehityskohteet. ”Peli on näyttänyt hyvältä jokaisen pelin toiset jaksot. Ensimmäiset jaksot ovat menneet meiltä hyvin pelkistetyllä kaavalla. Toisilla puoliajoilla on ollut hyvää monipuolista hyökkäämistä.” Pupella onkin selkeä toive kuinka tällä kertaa peliä lähestytään. ”Nyt lähdetään heti alusta viemään peliä niin pallollisesti kuin pallottomana. Näytetään vastustajalle kuka määrittää pelin kulun.” Pupaza sanoo.

Pupaza elementissään eli taistelamassa irtopallosta.

”Maalailun sijaan Puppe riistää, repii, ohjaa, vaatii ja lopulta syöttää sen helpon syötön omille, kun pääsee palloon. Hänen pelipaikallaan ei sen kummempaa tarvitakaan. Valmentajan näkökulmasta todella tärkeä palanen joukkuetta.” Näin kuvailee joukkueen päävalmentaja Perttu Rytivaara suojattiaan. Maalinteosta kysyttäessä tämä Riverin-Gattusonakin tunnettu peliveikko toteaa tyynesti seuraavaa. ”Toivottavasti sattuisi pöljä päivä vihdoin.” Pupaza päättää.

 

Sunnuntaina nähdään kuinka pöljä päivä on Riverin pelureilla. Mikäli sunnuntaina satut Jyväskylän seudulle klo. 15.00 aikaan, niin suuntaappa askeleesi kohti Säynätsalon tekonurmea ja käy kannustamassa Taivaansiniset voittoon kotijoukkue JJK/2:sta.