Parketin puolelta kolme jatkosopimusta!

Ali Al-Arkawazi jatkaa Taivaansinisissä 1-vuotisella sopimuksella, lisäksi veljekset Dimitri ja Pavel Klimov jatkavat samanlaisella pahvilla.

Alille mennyt sesonki oli uran ensimmäinen niin Riverissä kuin Futsalin Ykkösessä. Pivotin paikalla viihtyvä työmyyrä summasi 13 otteluun tehot 8+1. Mies tuo siis erityisesti maalintekovoimaa sekä hyvällä liikkeellään ulottuvuutta niin pallolliseen kuin pallottomaan peliin. Rikkonaisen kevätkauden vuoksi Ali missasi 11 viimeistä ottelua, joten nälkää varmasti riittää. Joukkueen vahva pivot osasto vahvistuu siis entisestään.

Pavel Klimoville tuleva kausi on kolmas Taivaansinisissä. Mennyt kausi toi mukanaan 14 ottelua ja mukavat tehot 5+8. Erittäin nopeana pelaajana Pave tuo joukkueeseen erityisesti vaarallisuutta hyökkäyspelaamiseen. Menneellä kaudella laitapelaajan paikalla viihtyvä virtuoosi otti isoja kehitysaskelia kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, joten tuleva kausi tuo tullessaan varmasti paljon hyvää Taivaansinisten kannattajille.

Joukkueen kapteeni Dimitri Klimov oli menneellä sesongilla joukkueen tehokkain pelaaja 23 pisteellä (14+9). Lisäksi Dima viimeisteli tyylipuhtaan hatun karsintojen toisessa osassa FC Seinäjoen verkkoon. Mediatiimi soitti Diman kuulumisia:

Terve! Mitä odotat tulevalta kaudelta?

”Odotan erityisesti sitä, että pääsisi pelaamaan yleisön edessä ja että tämä korona olisi jo ohi.. On se huomattavasti mukavampaa pelata, kun on yleisöä! Tavoitteena ainakin, että joukkue on keskikastissa ja täten vakiinnuttaa paikkansa Ykkösessä. Tietysti myös toivon, että nuoret pelaajat ja miksei vanhemmatkin, kehittyvät mahdollisimman paljon kokonaisvaltaisen harjoittelun kautta ja saavat kokemusta kovista peleistä. ”

Toivotaan siis, että Holle pääsee heti alkukaudesta lauteille. Kiitos Dima!

 

Joma pyöri jo eilen parketilla, joten valmistautuminen tulevaan kauteen on aloitettu. Sopimuspelaajat tällä hetkellä:

Joonas Eskman, Juha-Matti Ryynänen; Henri Pupaza, Aleksandr Antropov, Eetu Toikka, Santeri Ronkainen, Vili-Petteri Väänänen, Ali Al-Arkawazi, Pavel Klimov ja Dimitri Klimov.