Paikallisvääntö keskiviikkona Lehmossa

Paikallisvääntö keskiviikkona Lehmossa

SC Riverball jatkaa Kolmosen otteluita voittoputken aloitus mielessään, kun se kohtaa LehPa:n Kontilahden Lehmossa keskiviikkoiltana. Sanomalehti Karjalainen lähettää ottelun suorana verkkopalvelussaan.

 

Riveri ja LehPa ovat molemmat taistelemassa yläloppusarjan paikasta. LehPa on hieman Riverin edellä, mutta tasaisessa sarjassa sijoitukset vaihtuvat joka ottelun jälkeen. Riveri on treenannut hyvin viime viikonlopun PAVE-ottelun jälkeen, vaikka Joensuun kaupunki yrittikin häiritä treenaamista kentän valot sammuttamalla. Itse ottelusta ja sen panoksesta ei kamalasti tarvitse kirjoitella. Se on molemmille tärkeä sekä sarjan että paikallisasetelman näkökulmasta eli tunnetta ottelussa tulee varmasti riittämään.

 

Riveri saa jalkeille täyden kokoonpanon, mutta joitakin poissaoloja on kuitenkin luvassa. Kokoonpanossa on kuitenkin onneksi tasaista laatua eli poissaolot eivät aiheuta sen enempää ongelmia. Uutena pelaajana kokoonpanoon tulee yhteistyöseurasopimuksen turvin maalivahti Rasmus Karjalainen, joka pelaa normaalisti Ylämyllyn Yllätyksessä.

 

Paikallisvääntö Lehmossa tänään klo 18.30 alkaen. Ja jos et pääse paikalle, voit seurata ottelua Karjalaisen verkkopalvelusta. Ottelun selostaa Kari Viljakainen ja kommentaattirina on hyvin LehPa:n ja Riverin tunteva River-legenda Markus Ihalainen.