Paikallisderby

SC Riverballin ottelut jatkuvat tänään perjantaina, kun se saa vastaansa hegemoniaottelussa naapuriseura Lehmon Pallon. Ottelu alkaa uudella Mehtimäen tekonurmella klo 19.00.

 

Riverin kausi ei toistaiseksi ole ollut ruusuilla tanssimista ja lähtökohdat tulevaan paikalliskamppailuun ei Taivaansinisten näkökulmasta ole parhaat mahdollisesti. Poissaoloja riittää ja jo valmiiksi kapealla rosterilla painiva kotijoukkue lähtee tähän otteluun pienellä kokoonpanolla. Yksi merkittävin poissaolo nähdään penkin päässä, kun päävalmentaja Perttu Rytivaara on tästä ottelussa poissa. Hänen tilallaan tahtipuikkoa heiluttaa apuvalmentaja toimiva Jarno Lautamatti. ”Lautsi” ei tilannetta stressaa ja onkin varsin rauhallinen ottelun alla. ”Otteluun valmistautuminen ja ennakkokuviot viedään läpi tuttuun tapaan, vaikka päävalmentaja Perttu Rytivaara on estynyt osallistumaan ottelutapahtumaan”, Lautsi aloittaa. ”Syyskierros jatkuu jännittävällä paikalliskamppailulla LehPaa vastaan ja samalla palataan pelaamaan uudistetulle Mehtimäen tekonurmelle. Lehpalla on alla tuloksellisesti hyvät matsit Blackbirdiä ja AC Barcaa vastaan, joten täysi päivätyö saadaan tehdä pisteiden eteen. Tuntumaa Mehtimäen olosuhteisiin on haettu tällä viikolla ja hyvillä fiiliksillä lähdetään LehPaa haastamaan illan otteluun”, hän jatkaa.

Lautsi ja Perttu vaihtamassa ajatuksia.

 

Paikallisvastustaja LehPa on kärsinyt Riverin tavoin miehistövajeesta ja sen ringissä on kauden aikana nähty myös hieman kokeneempaa kaartia joukkueen kakkos- ja kolmosjoukkueista. Lisämausteen LehPan kokoonpanoon tuo yhteistyöseura JIPPO:n pelaajat, joita sen mukana on tasaisesti pyörinyt. JIPPO pelaa oman ottelunsa lauantaina, joten todennäköisesti joitakin vahvistuksia nähdään myös tänään LehPan riveissä. Joukkueen paras maalintekijä tällä kaudella on myös kotijoukkueelle tuttu Klaus Nevalainen. Hän on osunut 5 kertaa maalipuiden väliin. Lautsilla on selkeä näkemys kotijoukkueen lähestymistavasta illan kamppailuun. ”River lähtee peliin hakemaan hyvää lopputulosta, vaikka joukkueen rinki on loukkaantumisten seurauksena kapea. Ottelu vaatii kurinalaista pelaamista, mutta tietenkin paikallispelin luonne varmasti herättää joukkueen taistelemaan tuttuun tapaan eikä vastustajaa tulla päästämään helpolla Mehtimäen hornankattilassa”, Lautsi päättää.

 

Ottelu alkaa siis Mehtimäen uudistetulla tekonurmella klo 19.00. Tervetuloa nauttimaan upeasta kesäillasta ja hyvästä paikalliskamppailusta. RiverCáfe palvelee totuttuun tapaan.