Paikallisderby Vol. 1.

Derby-henkeä uhkuva kauden ensimmäinen paikalliskamppailu SC Riverballin ja LehPan välillä pelataan lauantaina 7.5.2022 klo. 17 Lehmon High Pine Lanella. Kahdella voitolla kauden kolmosessa aloittanut River-poppoo hakee hyvälle kauden alulle jatkoa.

Riverin taival Suomen Cupissa katkesi keskiviikkona MP:n käsittelyssä tylysti 0-8. Tuo ottelu on kuitenkin jo unohdettu ja katseet on suunnattu tiukasti Lauantain koitokseen. Joukkueen kokenutta kaartia edustava ja molemmista joukkueista kokemusta omaava Eemeli Reinikainen odottaa matsia hyvillä mielin. ”Cup pettymyksen jälkeen lähdetään ehdottomasti hakemaan voittoa ja jatkoa hyvälle  kauden alulle Kolmosessa.” Reinikainen sanoo. Joukkue on ottanut voiton niin PK-37:stä (0-2) kuin JPS:stä (2-1) tiukkojen vaiheiden jälkeen. Derbyt eivät viime vuosina ole enää ihan yltäneet sinne samaan mitä ehkä joskus mm. Riverin ja JoPS:n välillä koettiin. Silloin mentiin kovaa niin verbaalisesti kuin fyysisestikin. Tämän on myös Reinikainen huomannut. ”Ehkä näissä nykyisissä derbyissä ei enää ihan sitä entisaikojen vastakkainasettelua ja ”pahaa verta” ole, mutta tottakai mukavia ja hienoja pelejä pelata nämä ottelut. Mukava kuitenkin päästä pelaamaan tuttuja jätkiä vastaan tutulle kentälle ja toivottavasti yleisöä tulisi runsain joukoin paikalle katsomaan derbyä.” Reinikainen pohtii.

 

Lehmon Pallo on aloittanut kautensa yhdellä tappiolla ja yhdellä voitolla. Joukkue haki edellisellä kierroksella arvokkaan vierasvoiton Blackbirdin vieraana ja varsinkin tuossa pelissä joukkueen erikoistilanne pelaaminen nousi arvoonsa. Myös Riveriläisille hyvin tuttu Klaus Nevalainen on pelannut molemmat ottelut LehPan riveissä ja tehnyt jo avausmaalin punaisessa nutussa. Lisämielenkiintoa LehPa:n miehistössä on ollut Irakli Sirbiladzen ja Sasha Anttilaisen esiintyminen kentällä, molemmat herroista omaavat runsaasti kokemusta isommilta areenoilta. SC Riverball kokoonpano tulee varmasti hieman muuttumaan keskiviikon ottelusta, mutta viimeiset päätökset kokoonpanon suhteen tehdään vasta ottelun alla. Lisämausteen ottelulle antaa Karjalaisen mediatiimi, joka tulee kuvaamaan ottelun. Kommentaattorina ottelussa toimii Markus Ihalainen.

 

7.5.2022 klo.17.00 LehPa – SC Riverball, High Pine Lane, Lehmo

Karjalaisen livelähetys