Oulusta tuomisina vain yksi piste

SC Riverballin pelit jatkuivat vieraspeleillä Oulussa, kun joukkue kohtasi ensin lauantaina 5.2. FC Opan ja 6.2. Tervarit. Kotiin tuomisina joukkueella oli vain yksi piste, jonka se saalisti lauantaina FC Opalta ottelun päätyttyä 2-2. Sunnuntaina joukkue hyytyi Tervareiden käsittelyssä lukemin 7-2. Seuraavan kerran pelataan kotiluolassa urheilutalolla ensi viikon lauantaina 12.2., kun vastaan tulee Ilves FS Tampereelta.

 

Joukkue joutui vierasreissulle hieman kapeahkolla, mutta kuitenkin hyvällä miehistöllä. Tavoitteena oli saada peleistä hyvät tulokset ja näin loppukautta kohden hyvät asetelmat. Lauantain ottelu FC Opa:a vastaan alkoi varsin hyvin ja joukkue pääsikin johtoon Santeri Ronkaisen maalilla, lienee halunnut toimitukselle antaa kuittia, kun ennakossa mainittiin, ettei mies otsikoissa pyöri. Maalin jälkeen joukkueella oli saumansa tehdä pari maalia lisää, mutta valitettavasti vain FC Opa onnistui maalinteossa. Tauolle lukemissa 1-1.

 

Toiselle jaksolle mentäessä Riverin pelinavaaminen sakkasi pahasti ja joukkue oli vaikeuksissa. Hetken jo näytti, että kotijoukkue nappaa täydet 3p, mutta Vili Väänäsen osumalla vierailijat saivat pelin tasoihin ja näin tärkeän vieraspinnan. ”Ekalla jaksolla paketti kesti hyvin kasassa ja meillä oli saumat painaa ainakin 0-2, mutta 1-1 tauko tulos oli oikeutettu. Toisella jaksolla oli pelinavaamisen kanssa ongelmia ja se vaikeutti pelaamista siinä. Piste kuitenkin.” päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen summasi lauantain ottelua. Riverin parhaana palkittiin tasoituksen 2-2 tehnyt Vili Väänänen.

 

Sunnuntaina joukkue kohtasi toisen Oululaisen joukkueen, kun klo 13 alkaneessa ottelussa vastaan asettui Tervarit. Kotijoukkue käytti lahjat hyväkseen ja lopputulos 7-2 (2-2) ja näin asetelmat kohden loppukautta tulivat äärimmäisen haasteelliseksi.

 

Ottelun avausjakso oli tasaista peliä ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kaksi kertaa. Riverin maaleista vastasi Kristian Levy ja Vili Väänänen. Molemmissa maaleissa syöttäjänä kunnostautui Tuomas Pulkkinen. Toisella jaksolla kotijoukkue kuitenkin pääsi vieraiden huonojen ratkaisujen vuoksi karkaamaan pelissä ja näin lopputulos kirjattiin lukeminen 7-2. ”Ekalla jaksolla meiltä huonoa viimeistelyä ja toisella jaksolla muutamia huonoja ratkaisuja pallon kanssa, Tervarit kiitti ja meni menojaan.” Bussista tavoitettu Ryynänen kertasi lyhyesti peliä. Vieraiden parhaana palkittiin molemmat maalit syöttänyt Pulkkinen.

 

Viikonlopulta saavutettu yksi piste tarkoittaa sitä, että Riverball pelaa loppukauden sarjapaikastaan. Viikonlopulta olisi ehdottomasti kaivattu enemmän pisteitä, ettei joukkue olisi vajunut putoamistaistoon. Riverball majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 7, mutta se on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin putoamisviivan alapuolella oleva PP-70, joka on vain 3 pistettä Riveriä jäljessä. Kautta on kuitenkin vielä 7 peliä jäljellä, joten kaikki on omissa käsissä.

 

Riverin Futsal-ykkösen ottelut jatkuu ensi viikonloppuna kotona urheilutalolla, kun se kohtaa ensin lauantaina 12.2. Klo 13.00 alkavassa ottelussa Ilves FS:n. Otteluisäntänä Sanomalehti Karjalainen. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue takaisin voittojen tielle.