Otteluennakko: Warkaus JK perjantaina vieraaksi Mehtimäelle

SC Riverball pelaa perjantaina kevätkierroksen viimeisen Kolmosen matsin, kun Warkaus JK saapuu vierailulle Joensuuhun. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjassa tasapisteissä seitsemännellä ja kahdeksannella sijalla. Voitto kelpaa kamppailusta varmasti molemmille, sillä kolme pistettä tarkoittaisi eron kasvattamista sarjataulukon häntäpäähän, ja nostaisi hyviin asemiin syyskierrosta silmällä pitäen.

Warkaus JK on ollut usean vuoden ajan vakiokasvo Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen keskikastissa. Tällä kaudella pohjoissavolaiset aloittivat kautensa kuitenkin heikosti, kun kolmesta ensimmäisestä ottelusta tuloksena oli sama määrä tappioita. Alkukankeuden jälkeen joukkue on päässyt viime aikoina hyvään vireeseen; edellisen neljän pelin aikana pistepotti on lihonut yhdeksän pinnan verran.

Meneillään olevalla kaudella varkautelaisten paras maalisieppo on ollut jälleen kerran Tommi Lankinen, joka on tähän mennessä osunut kolmeen otteeseen. Topias Mäki on joukkueen sisäisessä maalipörssissä toisena kahdella maalilla. Viime kaudella Lankinen teki lähes puolet joukkueensa maaleista, 14. Myös Riveriä mies kurmutti oikein olan takaa, kun syyskierroksen kamppailu Joensuussa päättyi 0-5 -lukemiin. Lankinen maalasi tuolloin neljästi. Kauden 2017 ensimmäisen keskinäisen ottelun Warkaus JK vei nimiinsä 1-0.

Taivaansiniset kärsi viime viikolla karvaan 4-1 -tappion sarjajumbo SaPan vieraana. Nyt perjantaina Riverillä onkin oiva tilaisuus kääntää kurssi, ja päättää kevätkierros voittoon. Edellisen kerran joensuulaiset ovat juhlineet voittoa Warkaus JK:n kustannuksella syksyllä 2015, joten ylihuomenna on tilastoa jälleen mahdollisuus muuttaa valoisammaksi. Yhteensä joukkueet ovat historian aikana kohdanneet 14 kertaa. Näissä kamppailuissa varkautelaiset ovat olleet parempia kahdeksaan otteeseen, River neljästi.

Taivaansiniset pääsee perjantain matsiin jälleen vahvalla kokoonpanolla. Tarjolla rosteriin on tällä kertaa lähes 30 pelikuntoista pelaajaa.

Tervetuloa kannustamaan River voittoon Mehtimäelle perjantaina klo 18.30 alkaen!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput: 5/3 e