Otteluennakko: SC Riverball – Warkaus JK

Otteluennakko: SC Riverball – Warkaus JK

Otteluennakko: Futsal-Kakkonen päättyy lauantaina

SC Riverball päättää Futsal-Kakkosen vuosimallia 2017–2018 lauantaina kotiottelulla varkautelaista WJK Futsalia vastaan. Sijoituksellista panosta Taivaansinisillä ei kamppailussa enää ole, sillä joukkue on varmistanut sarjan kakkospaikan. Sen sijaan tällä hetkellä kolmantena oleva WJK voi vielä pudota sijan alemmas. Varmaa kuitenkin on, että molemmat joukkueet haluavat päättää Kakkosen kauden voittoon.

WJK Futsal isännöi Riveriä joulun alla pelatussa matsissa Varkaudessa. Tuon keskinäisen pelin joensuulaiset hoitivat vahvalla puolustuspelillä ja hyvillä vastahyökkäyksillä lukemin 1-4. Taitava varkautelaisnippu piti palloa ottelussa selvästi enemmän, mutta rutinoituneemmat vierailijat puolustivat pohjoissavolaiset pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Varkautelaiset ovat pelanneet pisteiden valossa hyvän kauden; 11 ottelusta koossa on 20 pistettä, ja sarjan mitalisija edelleen omissa käsissä. Lauantain vastustaja on iskenyt Futsal-Kakkosen Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen lohkossa eniten maaleja, 73, mutta myös omissa on kolissut paljon, peräti 46 kertaa. WJK siis pelaa yleensä varsin avointa futsalia, jossa mennään kovaa päästä päähän. Joukkueen kantava voima pisteiden valossa on sarjan pistepörssin neljättä sijaa miehittävä Alvari Puustinen (13+7). Kympin sakkiin mahtuu lisäksi Juuso Muuruvirta 15 pinnalla (7+8).

Riverball otti viime lauantaina tärkeän 10-1 –voiton sarjajumbo Riemu/2:sta. Joukkueella oli alla kaksi voitotonta ottelua, joten voittokantaa takaisin pääsy oli henkisesti helpottavaa. Lisäksi edellisottelun kolme pistettä takasi sarjan kakkostilan. Kakkostilan varmistaminen oli äärimmäisen tärkeä, koska se takaa Riverille paikan Futsal-Ykkösen nousukarsinnassa, sillä sarjan voittaja Ryökäleet ei paikkaa vastaanota. Karsinnoissa vastaan asettuu joukkue Helsinki/Uusimaa Kakkosesta, ja ottelu pelataan yksiosaisena puolueettomalla kentällä.

Taivaansiniset pääsee lauantain peliin hyvällä kokoonpanolla. Poissa varmasti on ainoastaan Juha Ihalainen. Takareisivammasta kärsineen Pessi Suonpään pelaaminen on lisäksi epävarmaa.

Tervetuloa kannustamaan River voittoon urheilutalolle lauantaina klo 17!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput 5/3 e