Otteluennakko: Sarjakausi käyntiin lauantaina

Pitkä talvi on vihdoin takana, ja lauantaina se sitten alkaa – nimittäin Kolmosen sarjakausi SC Riverballin osalta! Taivaansiniset matkustaa ylihuomenna Jyväskylään, jossa joukkue kohtaa FC Blackbirdin.

Lauantainen vastustaja on Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen kestomenestyjiä. Mustarastaat aloittaa nyt jo kahdeksannen peräkkäisen kautensa Kolmosessa. Viime kaudella jyväskyläläiset sijoittuivat sarjassa viidenneksi 24 pisteellä. Joukkue osui maalipuiden väliin 48 kertaa, joka oli kolmanneksi paras lukema Jipon ja FC Vaajakosken jälkeen. Toisaalta Blackbird myös päästi paljon osumia (42), joten joukkueen pelit olivat edellisellä kaudella hyvin suurimaalisia.

Riverille FC Blackbird on ollut kautta aikojen pahin mörkö; joensuulaiset eivät ole hävinneet millekään muulle joukkueelle niin useasti kuin Mustarastaille. Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa 12 kertaa, joista keskisuomalaiset ovat voittaneet peräti 10, kerran on päädytty pistejakoon, ja kertaalleen Taivaansiniset on onnistunut viemään kolme pistettä. Ainoa voitto onkin edellisestä kohtaamisesta, kun Riverball pyöritteli Birdiä viime kesänä Rantakylän nurmella lukemin 5-1!

Jyväskyläläisten kokoonpanosta löytyy useita Kolmosessa meritoituneita pelaajia, muun muassa Valtteri Lohi iski kaudella 2017 kovat 12 kaappia. Mielenkiintoisia nimiä ovat myös Piilit Olli ja Otto, jotka olivat nostamassa Joutsan Seudun Palloa viime kauden päätteeksi Futsal-Liigaan.

SC Riverballin kokoonpanossa on jälleen muutamia poissaolijoita. Laajan ringin ansiosta joukkueella on silti käytettävissä yli kokoonpanollisen verran pelaajia, joten Taivaansiniset saa varmasti vahvan kokoonpanon jalkeille lauantaina!