Otteluennakko: River metsästää jatkoa tappiottomien otteluiden putkelle

SC Riverball pelaa sunnuntaina Kolmosen kauden toiseksi viimeisen kotiottelun ja koko kauden neljänneksi viimeisen matsin. Vastaan sunnuntaina Joensuun keskuskentälle saapuu Toivalan Urheilijat Siilinjärveltä. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla neljä ja viisi.

Lähtökohdat kamppailuun ovat harvinaisen kutkuttavat; sekä River että ToU taistelevat molemmat vielä Kolmosen voitosta. Molemmat joukkueet ovat 22 pisteessä, kuusi pistettä ottelun enemmän pelannutta sarjakärki KuKia perässä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Taivaansinisten ja siilinjärveläisten välillä päättyi pistejakoon lukemin 1-1. Sitä ennen joukkueet olivat kohdanneet viimeksi virallisessa ottelussa vuonna 2012 Suomen Cupin merkeissä, jolloin joensuulaiset pudottivat ToUn rankkareilla. Yhteensä joukkueet ovat ottaneet toisistaan mittaan neljästi, joista Riverball on voittanut kolme.

Kaudeksi 2018 Kolmoseen noussut ToU on ollut virkistävä piristysruiske sarjalle ennakkoluulottomalla pelaamisellaan. Kevätpuoliskon aikana siilinjärveläiset jopa johtivat Kolmosta hetken aikaa. Joukkueen ehkä tärkein yksittäinen tukipilari on ollut Toni Pehkonen, joka on viimeistellyt lähes kolmanneksen ToUn 30 tehdystä maalista – yhteensä 9 kappaletta. Joukkueesta löytyy lisäksi myös entinen riverpelaaja Maru Grönroos, joka on luutinut tällä kaudella 10 matsissa.

Taivaansiniset liitää tällä hetkellä viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Viime viikonloppuna katkesi joukkueen neljän ottelun voittoputki, kun joensuulaiset päätyivät pistejakoon Jyväskylässä FC Villikettujen vieraana. Hyvällä formilla liikkeellä oleva River on löytänyt peli-ilon syyskaudella ja onnistunut käyttämään maalipaikat aiempaa tehokkaammin hyväkseen, joten myös sunnuntaina voidaan odottaa ”kuuden pisteen ottelusta” hyvää tulosta.

Tervetuloa kannustamaan River voittoon keskuskentälle sunnuntaina klo 15 alkaen!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput: 5/3 e