Otteluennakko: River kaatamaan Kuninkaita lauantaina

SC Riverballin kausi Kolmosessa jatkuu lauantaina, kun SC Kings Kuopiosta saapuu vieraaksi keskuskentälle. Kevätkierroksen kohtaamisessa ”Kuninkaat” oli parempi lukemin 3-0.

Kauden 2018 ennätystasaisessa Kolmosessa kuopiolaiset miehittävät tällä hetkellä sarjataulukon kakkossijaa. Toisaalta kahdeksantena oleva River on perässä ainoastaan neljä pistettä. Sarjan kahdeksan ensimmäistä joukkuetta ovatkin ainoastaan kuuden pisteen sisällä. Niinpä yksikin voitto tai tappio voi keikauttaa sarjatilanteen hyvinkin erilaiseksi.

Taivaansiniset on kohdannut Kingsin virallisissa matseissa yhteensä viisi kertaa, eikä voittotili ole vieläkään auennut. Kerran joukkueet ovat päätyneet maalittomaan tasapeliin, mutta neljä muuta kohtaamista ovat kulkeneet pohjoissavolaisten komennossa. Kingsin tämän kauden 20 tehdystä maalista viisi vastustajan verkkoon on upottanut Ali Al-Musawi. Lisäksi vahva pääpelaaja Esa-Pekka Vartiainen on niitannut neljä osumaa.

Riverball porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Voitot ovat nostaneet joukkueen mukaan taisteluun sarjan kärkipään sijoituksista. Kuninkaat-kamppailun jälkeen joensuulaiset nähdään kentällä vielä kuuteen otteeseen, joten aletaan lähestyä kauden huipennusta. Lauantaisessa matsissa saadaan jälleen maukas merkkipaalu, kun kapteeni Eero Naakka kirjauttaa tililleen jo 200. ottelun taivaansinipaidassa! Kyseiseen lukemaan on aiemmin päässyt ainoastaan Perttu Rytivaara.

SC Riverball/2 on myös tulessa viikonloppuna, kun joukkue vierailee Koillispuiston tekonurmella Itärajan Palloilijoiden vieraana kello 20 alkaen. Toisena sarjassa oleva River/2 hamuaa voittoa, jolla joukkue varmistaisi vähintään lohkon kakkossijan.

Tervetuloa kannustamaan River voittoon keskuskentälle lauantaina kello 15!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput 5/3 e