Otteluennakko: Riemu/2 – SC Riverball

Otteluennakko: Lauantaina jälleen Jyväskylään

SC Riverballin taival vie jälleen lauantaina tielle numero 23. Jo toistamiseen tällä kaudella River siis matkaa vierasmatsiin Jyväskylään. Tällä kertaa toiselle puolelle Huhtasuon parkettia astelee Liikunnan Riemun kakkosjoukkue.

Viime kauden Futsal-Kakkosessa joukkueet kohtasivat kahteen otteeseen, joista molemmat Taivaansiniset onnistui voittamaan tiukan väännön jälkeen. Yhteensä joukkueet ovat pelanneet historian saatossa neljä kertaa vastakkain – River on voittanut peleistä kolme, ja kerran on päädytty pistejakoon. Näistä asetelmista voikin kuvitella, että tiukka ja vähämaalinen kamppailu on lauantainakin tiedossa.

Riemu/2 on aloittanut meneillään olevan kauden heikosti, sillä sinipaitaiset liikuntalaiset ovat hävinneet kaksi aiempaa otteluaan. Toki vastassa ovat olleet pirteästi esiintyneet Ryökäleet Joutsenosta ja WJK Futsal Varkaudesta. Viime kaudella Riemu sijoittui Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen Futsal-Kakkosessa seitsemänneksi. Voittoja 14 ottelusta kertyi kolme, ja tasapelejä kaksi. Seuran ykkösjoukkue pelaa lauantaina tuntia myöhemmin oman matsinsa Futsal-Liigassa, joten liigajoukkueella tuskin on runsaasti apua tarjottavana kakkosjoukkueelle.

Taivaansiniset päättää lauantaina kahden viikon ottelutaukonsa. Vasta kahdesti futsalparketilla tällä sesongilla esiintyneen joukkueen saldo näyttää kahta tasapeliä. Molemmissa pistejaoissa Riverin pelaamisessa oli kuitenkin nähtävillä paljon hyviä asioita. Vaikka joensuulaisten harjoittelu ei ole viimeviikkoina ollut täysin optimaalista – johtuen harjoitussalista puuttuvista maaleista – on harjoituksissa ollut hyvä tekemisen meininki. Oman tekemisen tason pysyessä korkealla, Jyväskylästä on tiedossa varmasti hyvä tulos.

Riverball pääsee lauantain ryöstöretkelleen vahvalla kokoonpanolla, sillä poissa ei pitäisi olla ketään avauspeleissä kapteeninnauhaa kantaneen Jarkko Turusen lisäksi.