Otteluennakko: Perjantaina sarjanousijan vieraaksi

SC Riverballin pelit Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa jatkuvat jälleen perjantaina, kun Taivaansiniset matkustaa Siilinjärven Toivalaan. Toivalassa joukkue kohtaa täksi kaudeksi Kolmoseen nousseen Toivalan Urheilijat.

River on kohdannut historian aikana siilinjärveläiset yhteensä kolme kertaa; kahdesti Kolmosessa kaudella 2009 ja kertaalleen Suomen Cupissa 2012. Sarjaottelut päättyivät tuolloin joensuulaisten selviin 3-0- ja 9-0 -voittoihin, mutta Cupissa Riverball eteni jatkoon vasta rangaistuspotkukisan jälkeen.

Kauden 2018 Toivalan Urheilijat on aloittanut pirteästi kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Yhdeksän pisteen turvin joukkue majailee sarjataulukon neljännellä sijalla. Pohjoissavolaisten 14 osumasta viisi on viimeistellyt Toni Pehkonen, jonka kanssa Taivaansinisten puolustus saa myös perjantaina olla tarkkana. Joukkueesta löytyy myös River-väriä, sillä siilinjärveläisten puolustuslinjassa pelaa Maru Grönroos, joka on nähty useana kautena taivaansinipaidassa futsalparketilla.

SC Riverball otti viime sunnuntaina makean 3-1 -kotivoiton FC Villikettujen kustannuksella. Kolmen pisteen ansioista joensuulaiset nousivat sarjataulukossa kuudennelle sijalle – matkaa piikkipaikalla on kuusi pistettä. Hyvän harjoitusviikon jälkeen Taivaansinisiltä on jälleen lupa odottaa hyvää tulosta perjantaina.

Myös seuran kakkosjoukkue on tulessa viikonlopun aikana, kun SC Riverball/2 kohtaa legendaarisella Niemisen jalkapallokentällä Rääkkylässä paikallisen Niemisen Urheilijat. Lisäksi kakkosjoukkue pelaa myös tulevana keskiviikkona kotimatsin Koillispuistossa Juuan Palloseuraa vastaan.