Otteluennakko: Kolmosta ja Viitosta viikonloppuna

Sekä SC Riverball että SC Riverball/2 pelaavat sarjaottelun tulevana viikonloppuna. Ykkösjoukkue kohtaa sunnuntaina vierasmatsissa Jyväskylän Seudun Palloseuran Jyväskylässä, kun kakkosjoukkue mittelee paremmuudesta lauantaina Yllätystä vastaan Ylämyllyllä. Loukkaantumisista ja muista poissaoloista johtuen osa Riverin pelaajista on kokoonpanossa molemmissa kamppailuissa.

Seuran kakkosjoukkue pelaa lauantaina kauden toisen ottelunsa. Kauden avauksessa joukkue kaatoi AFC Keltikin maalein 5-1. Tulevan viikonlopun vastustaja sen sijaan tasasi pisteet JoPSin kanssa maalittomalla tasatuloksella. Taivaansiniset ja Yllätys ovat kohdanneet toisensa viimeksi huhtikuussa pelatussa harjoitusottelussa, joka päättyi joensuulaisten 5-0 -voittoon. Paikallismatsin ohella lisäväriä ylihuomiseen kamppailuun tuo kotijoukkueen maalivahti, sillä Yllätyksen maalia vartioi Riverballista lainalla oleva Joonas Eskman. Matsi vihelletään Paloaukean tekonurmella käyntiin kello 17, joten kiinnostuneilla on hyvä mahdollisuus matkustaa kannustamaan River voittoon vieraskentälle!

Ykkösjoukkue matkustaa sunnuntaina Jyväskylään sarjajohtaja JPS:n vieraaksi. Jyväskyläläiset ovat aloittaneet Kolmosen kahdella voitolla ja yhdellä tasurilla. Vaikka River on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla sarjataulukossa, ei eroa piikkipaikalle ole kuitenkaan kuin vaivaiset kolme pistettä.

Taivaansiniset ja JPS ovat kohdanneet toisensa historian saatossa peräti 16 kertaa – seitsemän kertaa River on voittanut, neljästi pisteet on tasattu, ja jyväskyläläiset ovat poistuneet viheriöltä viisi kertaa kolme pistettä mukanaan. Kaudella 2017 Joensuussa joukkueet päätyivät pistejakoon, mutta Keski-Suomessa Jipsi oli parempi lukemin 5-2.

Meneillään olevalla kaudella JPS on iskenyt vastustajan verkkoihin yhteensä seitsemän osumaa. Näistä kaksi mieheen ovat viimeistelleet Joel Restuccia ja Redamte Nimeseti. Lisäksi esille nostettavia nimiä ovat ainakin keskikentän pelintekijä Janne Rissanen ja puolustaja Ville Oksanen.

SC Riverballin kokoonpanossa on viikonlopulle jälleen muutamia poissaoloja – mutta kuten kauden aikaisemmissakin kamppailuissa – laajasta rosterista löytyy jälleen yli kokoonpanollisen verran vaihtoehtoja kentän puolelle.