Otteluennakko: Kolmosen kotikauden avaus lauantaina

SC Riverball jatkaa Kolmosen pelejään lauantaina, kun Mehtimäen tekonurmelle vastaan astelee Äänekosken Huima. Viime kaudeksi Kolmoseen noussut Huima sijoittui kaudella 2017 kymmenenneksi eli sarjan jumbosijalle. Joukkue kuitenkin säilytti paikkansa Kolmosessa, kun sarjaa pyrittiin laajentamaan 12 joukkueeseen.

Viime kaudella Huimaa kaksi sijaa ylemmäksi sijoittuneelle Riverille äänekoskelaiset olivat vaikea vastustaja. Ensin joukkueet nyhjäsivät Joensuussa maalittoman tasurin, ja kauden päätöskierroksella Äänekoskella Huima oli parempi luvuin 3-2. Keskisuomalaiset nappasivat siis puolet kauden pisteistään Taivaansinisten kustannuksella.

Täksi kaudeksi Huima on kuitenkin vahvistanut rivejään, ja joukkueen rungon muodostavat nuoret ovat jälleen vuoden vanhempia, joten äänekoskelaisten voidaan odottaa olevan sarjataulukossa edelliskautta korkeammalla. Seuran kovin värväys lienee Niko Kiiveri, joka pelasi viime kaudella Kakkosessa. Huima aloitti kauden 2018 3-4 -kotitappiolla kuopiolaista SC Kingsiä vastaan.

River sen sijaan avasi pistetilinsä heti kauden avauskoitoksessa, kun vierasreissu Jyväskylään poiki loppuhetkien maalilla tasapelin FC Blackbirdin vieraana. Nyt kotiavauksesta tavoitteena ei voikaan olla mikään muu kuin ensimmäinen rasti voittosarakkeeseen. Taivaansiniset pääsee otteluun jälleen vahvalla kokoonpanolla, vaikka myös poissaolijoita on loukkaantumisten takia muutama.

Tervetuloa kannustamaan Taivaansiniset voittoon Mehtimälle lauantaina klo 18!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput: 5/3 e