Otteluennakko: Keskiviikkona Kallaveden rannalle

Lauantaina edellisen kerran pelannut SC Riverball jatkaa Kolmosen otteluitaan jo keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Kuopioon. Kamppailua isännöi SC Kings, joka nousi täksi kaudeksi takaisin Kolmoseen. Kuninkaat pudottautui kauden 2016 jälkeen Neloseen, vaikka pelillisesti joukkue olisi säilyttänyt paikkansa sarjaporrasta ylempänä. Viime kaudella kuopiolaiset voittivatkin Nelosen näytöstyyliin, ja palasivat jälleen täksi kaudeksi Itä- ja Keski-Suomen Kolmoseen.

Kings aloitti kauden 2018 vierasvoitolla Äänekosken Huimasta viime hetkien nousulla 3-4. Seuraavassa matsissa jyväskyläläinen JPS oli kuitenkin Keski-Suomessa parempi 2-1. Näin ollen Kings pelaa ylihuomenna kauden ensimmäisen kotipelinsä, ja himoitsee varmasti kolmea pistettä.

Tällä kaudella vastustajan maaliverkkoja on Kuninkaista jo kahdesti heiluttanut täksi kaudeksi joukkueeseen saapunut Ali Al-Musawi. Lisäksi pelaamisen ohella valmentajana toimiva Esa-Pekka Vartiainen on merkkauttanut tililleen yhden osuman. Al-Musawi ja Vartiainen lienevätkin kuopiolaisten kovimmat syömähampaat.

SC Riverball ja SC Kings ovat kohdanneet virallisissa otteluissa ainoastaan neljä kertaa. Kings on vienyt näistä kolme ja kerran on päädytty maalittomaan pistejakoon. Nyt Taivaansinisillä onkin hyvä sauma merkkauttaa historian ensimmäinen voitto Kuninkaista.

River on aloittanut kauden 2018 voitolla ja tasurilla. Pisteiden valossa kausi on siis lähtenyt mukavasti käyntiin. Lauantaina joukkue pelasi Huimaa vastaan hienon ensimmäisen jakson, joten myös otteet pelikentällä lupailevat hyvää. Taivaansiniset pääsee keskiviikkoiselle vierasreissulle jälleen vahvalla rosterilla, sillä tyrkyllä Kings-kohtaamiseen on yli kokoonpanollisen verran pelaajia.