Oskulle 100 ottelua täyteen Riverissä.

SC Riverballin ottelut jatkuvat Miesten Kolmosessa todellisella herkkupalalla, kun sen vieraaksi saapuu sarjaa johtava Kuopion Elo. Ottelu alkaa perjantaina 10.6 Koillispuiston sametilla klo. 19.00.

 

Ottelussa koetaan myös yksi merkkipaalu, kun Oskari Hirvonen pelaa 100. ottelunsa Riverballin paidassa. ”Osku” ottaa itse asian miehelle tyypilliseen tapaan suhteellisen rauhallisesti. ”Peli siinä missä muutkin, ihan kiva pyöreä luku kuitenkin.” Osku aloittaa. Oskulta kysyttäessä mikä hänen mielestään on ollut se Riverin juttu, mikä on saanut miehen pysymään mukana? ”Kyllä se on pelikaverit.” Mies toteaa. Vuosien saatossa on Osku on päässyt kokemaan porukan kanssa yhtä, jos toista ja kysyttäessä niitä hienoimpia muistoja, niin vastauksessa nousee selkeästi yhteisöllisyys ja onnistumisen tunne. ”Pelireissut, vieraissa tiukan pelin jälkeen voitto ja sen jälkeiset tunnelmat kopissa ja bussissa, aijai!” Osku tunnelmoi.

 

100. ottelun Riverin väreissä pelaava Oskari Hirvonen taistelemassa pallosta Barcaa vastaan.

 

Perjantai-illassa vastaan asettuu varmaan se sarjan kovin mittari, kun sarjakärki Kuopion Elo saapuu vieraaksi. Seitsemästä ottelusta peräti kuusi voittanut vierailija on ollut todella vakuuttavassa vireessä. Jo talven harjoitusotteluissa saatiin vihiä Elon vireestä ja se on näkynyt myös sarjassa. Joukkue on tehnyt sarjassa 25 maalia, joten tulivoimaa joukkueesta löytyy. Maalitalkoissa parhaiten on mukana ollut Taneli Heiskanen (6 maalia) ja Olli Eskelinen (5 maalia). Kukkosen Jussin luotsaama joukkue on osoittanut äärimmäisen vahva myös prässäyksessä, niin tässä erityisesti vaaditaan kotijoukkueelta malttia. Myös Oskarilla on mielessään selkeä resepti kuinka vierailijoita pystytään horjuttamaan. ”Elo kaatuu, kun pelataan 90+ minuuttia omaa peliä, eikä anneta paria maalia lahjana eteen niinkuin  muutamassa aikaisemmassa pelissä.” Osku päättää.

 

Ottelu alkaa siis Koillispuiston tekonurmella klo. 19.00. RiverCáfe palvelee totuttuun tapaan. Myös mikäli kyyti mahdollisuutta pohdit, niin paikallisliikenteen bussit kulkee suoraan kentän viereen keskustasta. Tervetuloa tähän Oskun juhlaotteluun ja kannustamaan kotijoukkuetta sarjakärjen kaatoon!