Oletko sinä seuraava Riveriläinen?

Soccer Club Riverball on urheiluseura, joka pelaa niin jalkapalloa kuin futsalia. Seura hakee toimintaansa mukaan vapaaehtoisia erilaisiin mielenkiintoisiin tehtäviin.

 

Yhtenä vapaaehtoistyönä seuralla toimii kioskimyynti ottelutapahtumissa.

 

Seuratoiminta ja seuran kotipelit työllistävät henkilöitä jonkin verran otteluiden ja arkisen toiminnan ympärillä. Tehtävät eivät ole vaikeita ja kaikkiin tehtäviin tarvittaessa henkilöt koulutetaan. Et myöskään tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta tehtävistä, vaan tehtävät määritellään jokaisen henkilön osaamisen mukaan. Taustoilla, iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä, tärkeintä on se, että olet luotettava, sitoutuva, reipas ja oma-aloitteinen henkilö!

 

Tehtäviä mihin seura hakee vapaaehtoisia ovat:

  • Kahvion pitäminen

– Seuralla on ottelutapahtumissa kahviot, joissa on myytävänä virvokkeita, suolaista ja makeaa. Ottelutapahtuman kahvio vie aikaa yleensä 2-3h, jolloin tarve henkilöille olla paikalla. Lisäksi seura pyörittää myös oheistapahtumia, kuten Areenan Suurkirppis, jossa seuralla on kahviomyyntiä.

  • Ottelun pöytäkirjan ja liveseurannan pitäminen

– Jokaisessa ottelussa pidetään livepöytäkirjaa, jonka täyttäminen on pakollista. Tehtävä on helppo oppia ja siihen löytyy aina tukea tapahtumassa.

  • Huoltaja

– Usein puhutaan, että huoltaja on tärkein osa joukkuetta. Tällä hetkellä tämä toimi on Riverballissa täyttämättä. Tähän on toive löytää henkilö, joka pystyy myös osallistumaan harjoituksiin ja ottelumatkoihin. Henkilön osaaminen määrittelee tehtävät ja sen mukaan niitä annetaan kuin mitä kiinnostusta on.

  • Kuuluttaja/DJ

– Otteluissa soitetaan musiikkia ja kuulutetaan eri juttuja, mm. pelaajat ja tuomarit, Yhteistyökumppanien mainoksia jne.

 

Kotiottelut pelataan jalkapallossa pääsääntöisesti Joensuun Keskuskentällä ja Mehtimäen tekonurmella. Futsalissa ottelutapahtumat järjestetään Joensuun Urheilutalolla.

 

 

Edut/Hyödyt henkilölle:

• Jokaiseen tehtävään työnohjaus ja tuki seuran puolesta

• Mahdollisuus seurata kotiotteluita omien työtehtävien ulkopuolella ilmaiseksi

• Seuran asu käyttöön seuran puolelta

• Mahdollisia muita etuja mitä kauden aikana joukkueelle tulee

• Kuuluminen urheiluhenkiseen ja sosiaaliseen seurayhteisöön

• Opiskelijoille koulutusta ja/tai kiinnostusta vastaavaa työtä käytännössä (esim. työharjoittelut, kouluprojektit)

 

Mikäli koit, että tämä on sinun juttusi, voit ottaa yhteyttä alla oleviin henkilöihin joko sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja/Päävalmentaja Perttu Rytivaara, 040 922 5641, soccerclub.riverball@gmail.com

Päävalmentaja(Futsal) Juha-Matti Ryynänen, 045 222 3792, juhamattiryynanen88@gmail.com

Seurahenkilö Sami Ahonen, 050 3663259, ahonensami@hotmail.com