Nuorisokaartiin kolme jatkosopimusta

Nuorisokaartiin kolme jatkosopimusta

Taivaansininen jalkapallojoukkue on solminut kolme jatkosopimusta, kun vuonna 2000 syntyneet Jesper Hokkanen, Konsta Kokko ja Elias Niskanen ovat rustanneet nimensä papereihin. Kaikkien heidän kohdalla tulevan kauden lisämausteena on varusmiespalvelus, jonne herrat suuntaavat tammikuussa. Joukkue etsii edelleen uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Training Camp alkaa marraskuussa, jonne uudet pelaajat ovat tervetulleita.

 

Jesper Hokkanen on kahden Rivervuotensa aikana vakiinnuttanut paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Ennakkoluuloton nuori laitaratsu pelasi edellisellä kaudella lähes jokaisessa ottelussa tehden niissä yhden maalin. Hokkasen vahvuuksiin kuuluu periksiantamaton taisteluluonne, hienot harhautukset sekä seuramiehenä oleminen. Nuori kaveri onkin rohkeasti ottanut paikkansa supliikkimiesten joukossa. Puolustusvoimat saavat tästä kaverista oivan joukkuepelaajan.

Erittäin hyvillä mielin ens kauteen. Hyvä nippu varmasti saadaan taas kasaan, jolla voidaan taistella ihan sarjan voitostakin. Ite oon hyvillä ja odottavaisilla mielillä lähössä valtion palvelukseen, mutta siinäkin on aina huonot kääntöpuolensa eli treenaaminen ja pelit kärsii ja jää todennäköisesti vähiin määriin.

Konsta Kokko aloittaa myös kolmannen kautensa Riverissä. Hyökkäyspäässä viihtyvä ”Kone” omaa hurjan laukauksen ja pehmeän pallokosketuksen. Menneellä kaudella Konsta pelasi välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän. Tällä kertaa 15 ottelussa ei syntynyt maaleja, mutta potentiaali miehen kohdalla on valtava. Harjoituksissa Konsta kuuluu parhaimpiin maalareihin ja nyt samat otteet on siirrettävä kentälle tosipeleihin. Haasteena, tai mahdollisuutena, seuraavaa kautta ajatellen on varusmiespalvelus, jonne myös Konsta lähtee tammikuussa.

Loistavilla fiiliksillä uuteen kauteen sekä inttiin. Lähdetään nostamaan sijoitusta sarjassa.

Elias Niskanen on ikäveljiensä tavoin kolmannen kauden riveriläinen. Pahat loukkaantumiset ovat olleet haasteena kahdella aikaisemmalla kaudella, mutta valtion tarjoaman kuntoutuskeskuksen toivotaan parantavan miehen vammat tammikuussa alkavan intensiivijakson aikana. ”Elkku” pelasi viime kesänä kymmenessä ottelussa ja esiintyi niissä edukseen. Nuoren kaverin syöttörepertuaari on joukkueen laajin ja kuntoon päästessään Elkulla on mahdollisuus kasvaa seuran tulevaisuuden pelinavaajaksi.

Luottavaisin mielin lähden tulevaan kauteen. Vaikka valtion palvelukseen astuminen sotkeekin omaa harjoittelua ja pelaamista niin pyrin mahdollisuuksien mukaan parantamaan suorituksillani sekä omaa että joukkueen peliä tulevan kauden aikana.

 

Training Camp pyörähtää käyntiin 4.11., kun Taivaansiniset aloittavat valmistautumisen tulevaan kauteen Joensuu Areenalla. Luonnollisten poistumien ja varusmiespalvelusten vuoksi joukkue tarvitsee uusia kavereita mukaan toimintaansa. Jos haluat kehittyä, pelata tavoitteellisesti ja nauttia jalkapallosta, ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

 

Sopimustilanne: Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen.

Tilastot Riverissä

35 ottelua

3 maalia

3 varoitusta

Tilastot Riverissä

29 ottelua

1 maalia

3 varoitusta

Tilastot Riverissä

13 ottelua

0 maalia

1 varoitusta