Pekka Niskanen futis-Riverin valmentajaksi

Pekka Niskanen futis-Riverin valmentajaksi

Kuva: Kalle Lillinen

SC Riverball on solminut Pekka Niskasen kanssa valmentajasopimuksen jalkapallojoukkueen peräsimeen kaudelle 2023. Valmennustiimiin kuuluvat Niskasen lisäksi myös Jarno Lautamatti ja Ville Kuusela. Valmennustiimiin on tarkoitus kartoittaa vielä neljättä henkilöä.

 

Riverin jalkapallojoukkueen taustalla on viime päivinä oltu tyytyväisiä, sillä valmentajaneuvottelut kuopiolaisen Pekka Niskasen kanssa on saatu päätökseen onnistuneesti. Niskanen on joensuulaiselle jalkapalloväelle ehkä tuntematon, mutta Kuopiossa mies on tunnettu ja arvostettu valmentaja. Viimeiset kaksi vuotta Kolmosessa pelaavan Kings SC:n valmennuksessa toiminut Niskanen on erittäin pätevä valmentaja Kolmosen tasolle. Miehen koulutuskansiosta löytyy mm. UEFA A -valmentajalisenssi, barcelonalaisen Soccer Servicen Master Ekkono -koulutus sekä valmentajan ammattitutkinto. Lisäksi Pekka on toiminut useamman vuoden ajan Savon alueella valmentajakouluttajan tehtävissä. Historiassa Niskanen on toiminut monipuolisissa valmentajatehtävissä Siilinjärvellä ja Kuopiossa jo useamman vuoden ajan.

 

Pekka Niskanen oli tyytyväinen sopimuksen solmimisen jälkeen: ”Olen ollut erittäin otettu Riverballin taustajoukkojen tulevaisuuden suunnitelmista ja sitoutumisesta seuran kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä edustusjalkapallolle asetettuihin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin, joilla niihin päästään. Innolla odotan pääsyä työskentelemään joukkueen kanssa ja kehittämään taivaansinistä jalkapalloa kentällä vastaamaan seuran asettamia tavoitteita ja odotuksia.”

 

Kuva: Kalle Lillinen. Pekka Niskanen on aiemmin toiminut mm. Kings SC:n valmentajana.

 

Muutaman hankalamman kauden jälkeen Riverissä ollaan tyytyväisiä valmentajatilanteeseen. Pekka Niskasen kiinnitys on tietysti merkittävä kehitysaskel, mutta valmennustiimiä, ja tätä kautta myös joukkuetta, halutaan kehittää entisestään. Jarno Lautamatti tulee jatkamaan Pekan tiimissä valmentajana ja lisäksi pelaajana tunnettu Ville Kuusela tulee ottamaan harteilleen fysiikkavalmennuksen. Kolmikon lisäksi seura pyrkii kiinnittämään vielä yhden valmentajan tiimiinsä.

 

Joukkueen tavoitteet tullaan tulevana suvena asettamaan aiempia vuosia korkeammalle tasolle. Uuden valmennustiimin myötä joukkueeseen toivotaan myös uusia pelaajia, jotka haluavat kehittyä yksilönä ja olla mukana kehittämässä koko alueen miesten jalkapalloa. Joukkue aloittaa harjoittelun keskiviikkona 16.11. ja ennen joulutaukoa on tarkoitus harjoitella viiden viikon ajan kolme kertaa viikossa sekä pelata muutama harjoitusottelukin. Tarkemmat harjoitusajat selviävät lähipäivinä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan harjoituksiin, ota yhteyttä päävalmentaja Pekka Niskaseen. Treenit ovat avoinna kaikille halukkaille.

 

ILMOITTAUDU AVOIMIIN HARJOITUKSIIN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

 

Joukkuetoiminnan kehittämisen lisäksi seura aikoo tulevaisuudessa vahvasti panostaa myös oheistoimintaan. Jo tulevana kesänä ottelutapahtumia tullaan kehittämään ja ottelukoosteiden paluusta on puhuttu vahvassa tahtotilassa. Myös näihin taustatehtäviin etsitään aktiivisesti uusia henkilöitä.

 

Lisätietoja:

Päävalmentaja Pekka Niskanen 045 358 4258

Puheenjohtaja Perttu Rytivaara 040 922 5641