Myös Futsal Kolmonen alkaa viikonloppuna

Taivaansinisten kakkosjoukkue aloittaa oman futsalkautensa Kolmosessa tulevana viikonloppuna. Vastassa lauantaina on Kuopion Elo vieraissa ja sunnuntaina kotiparketilla Urheilutalossa vastaan astelee RaikU Rautavaaralta. Kotiottelu alkaa sunnuntaina klo 18.

Riverin jalkapallon erikoismiehet ovat pelailleet talvella hieman myös futsalia ja seuran aloitteesta alueelle perustettiin myös Kolmonen. SC Riverball/2 sai sarjaan kumppanikseen RaikU:n Rautavaaralta sekä LiPa:n ja Elon Kuopiosta. Ottelut pelataan yksittäisinä otteluina kevään aikana. Oma kakkosjoukkue antaa mahdollisuuden tarjota peliaikaa myös Kakkosta tällä hetkellä johtavan edustusjoukkueen vähäisemmälle peliajalle jääneille pelaajille. Kuitenkin joukkueen runko koostuu muista pelaajista.

Uusina kasvoina joukkueessa tullaan näkemään myös Yllätyksessä jalkapalloillut Panu Tuomela ja Jipon junioreissa pelannut Teemu Jeb. Lisäksi kansainvälisiä kavereita on tulossa joukkueeseen, kun japanilaiset vaihto-opiskelijat Takanori Sasaki ja Hiro Yamashitapelaavat joukkueessa.

Tervetuloa seuraamaan myös kakkosjoukkueen otteluita!

Lisätietoja seuran futsalsivulta