Lisää nuoria mukaan Taivaansinisten futispuolelle

Futsalkauden keskellä myös jalkapallopuolella eletään aktiivisia aikoja. Seura on solminut vuoden mittaiset sopimukset Elias Niskasen ja Tommi Rautiaisen kanssa. Molemmat nuorukaiset siirtyvät Taivaansinisiin Jipon organisaatiosta.

Elias Niskanen (2000) kirjoitti Taivaansinisten kanssa kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen. Jipon B-junioreista siirtyvä Niskanen on pelipaikaltaan joko keskikentän keskustan pelaaja tai toppari.

– Tuon Riverin pelaamiseen nuoruutta, oman pelityylin ja positiivisuutta.

Niskasen vahvuudet löytyvät peliälystä sekä syöttötyöskentelystä, sillä niin lyhyet kuin pitkät syötöt löytävät kohteensa tarkasti.

Tulevan kauden tavoitteeksi Niskanen listaa ehjänä pysymisen koko kauden ajan, ja tietysti pelaajana kehittymisen. Alkava kausi on hänelle ensimmäinen miesten sarjoissa.

– Ensimmäinen kausi tulee olemaan totuttelua miesten peleihin, mutta siitä se lähtee.

Joensuun yhteiskoulun lukiota käyvä Niskanen on ollut tyytyväinen ensinäkemältä Riverin valmennukseen sekä joukkuehenkeen.

– Joukkueen sisäinen ilmapiiri on rento ja positiivinen ja valmennus on oikeastaan parasta, mitä Kolmosen joukkueelle pystyy toivomaan.

Eliaksen tavoin Jipon B-junioreita viime kaudella edustanut Tommi Rautiainen (2000), siirtyy tulevaksi kaudeksi SC Riverballin riveihin. Keskikentän keskustassa peliä tekevä Rautiainen on tunnettu hyvästä pallotatsista ja monipuolisesta syöttövalikoimasta.

– Pyrin tuomaan Riverin keskikentälle pallovarmuutta ja tietynlaista johtajuutta, siitä huolimatta, että olen joukkueen nuorimpaan kaartiin kuuluvia, kommentoi Rautiainen siihen, mitä tuo uuteen joukkueeseensa.

Siviilissä vuonna 2000 -syntynyt Rautiainen käy tällä hetkellä yhteiskoulun lukiota. Nuori mies odottaa, että joukkue tulee pelaamaan ensi kaudella korkeammista sijoituksista kuin edellisinä vuosina.

– Riverissä otettiin heti hyvin vastaan ensimmäisistä reeneistä lähtien, joukkueen hyvä henki ja valmennus on vakuuttanut.

Näin tulevalle kaudelle on kasassa jo läjä sopimuksia, mutta joukkuetta vahvistetaan edelleen muutamilla sopimuspelaajilla tammikuun aikana. Joukkueessa on jo nyt varsin mukavasti kokemusta ja nuoruutta, sillä vanhimman ja nuorimman pelaajan ikäero on 18 vuotta.

Sopimuspelaajat: Antti Jäntti, Joonas Eskman, Miikka Naumanen, Jaakko Nissilä, Perttu Rytivaara, Sami Ahonen, Eero Naakka, Jarkko Turunen, Arttu Lajunen, Kimmo Hirvonen, Vili Väänänen, Akseli Kuosmanen, Riku Kareinen, Ossi Savolainen, Olli-Pekka Karjalainen, Klaus Nevalainen, Oskari Hirvonen, Pessi Suonpää, Eelis Korhonen, Elias Niskanen ja Tommi Rautiainen.